Tην τελευταία τους ημέρα στον Άγιο Δομίνικο έμελλε να περάσουν οι φιναλίστ του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις οθόνες μας, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Εύλογα, λοιπόν, δεν απουσίασαν η συναισθηματική φόρτιση και η συγκίνηση στους τέσσερις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε κλάματα. «Σκέφτηκα πάρα πολλές φορές να αποχωρήσω από το παιχνίδι διότι, όταν μπαίνεις με κάποια standards στο μυαλό σου και δεν μπορείς να τα πετύχεις, εκείνη τη στιγμή απογοητεύεσαι και εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολλές φορές. Με μένα. Πάρα πολλές φορές σκέφτηκα ότι θέλω να φύγω, δεν θέλω άλλο. Δεν θέλω άλλο να προσπαθώ και να μην μπορώ να πετύχω τίποτα».

«Αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα. Παρέμεινα γιατί δεν έχω μάθει ποτέ να τα παρατάω στη ζωή μου. Ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου από το μηδέν. Με πολύ πείσμα, πίστη στον εαυτό μου και θέληση για να φτάσω τον στόχο μου. Και επιβίωσα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έφτασε και φέτος μια ανάσα από τον τελικό του Survivor All Star.

Με τη σειρά του, δε, ο Σάκης Κατσούλης εξομολογήθηκε πως «πολλές φορές έπιασα την Μαριαλένα και της είπα: «Μήπως να φύγουμε; Μήπως να αποχωρήσουμε; Μήπως δεν αντέχουμε άλλο; Μήπως μας κάνει κακό;». Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα εδώ μέχρι και την τελευταία μέρα, πολύ περήφανοι».