«Τροφή» για σχολιασμό στο Happy Day έδωσε η πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στον Γιώργο Λιάγκα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Νίκο Μουτσινά, την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους και όσα τους έχουν απομακρύνει. «Δεν έχω πει τι πραγματικά έχει συμβεί με εμένα και τον Νίκο Μουτσινά – Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει – Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του» είπε μεταξύ άλλων για το θέμα η Μαρία Ηλιάκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει αρχικά ότι ο Νίκος Μουτσινάς στο κομμάτι της δουλειάς του δεν κρατάει κακίες, ωστόσο ο Δημήτρης Παπανώτας είχε κάποιες απορίες που ζητούσαν επίλυση.

«Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω “αυτό που είπες δεν είναι ωραίο”… το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες “είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου”» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στο σημείο αυτό, ο Δημήτρης Παπανώτας διέκοψε την παρουσιάστρια λέγοντας: «Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους.

Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: «Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία Ηλιάκη».