Η Μαρία Ηλιάκη έχει περάσει από διάφορα τηλεοπτικά πλατό και έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια έχει σημειώσει επιτυχία στην τηλεοπτική της πορεία, ειδικότερα την εποχή που προβάλλονταν η εκπομπή «Ξανά δέστε τους», την οποία συμπαρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά.

Ωστόσο, οι δύο παρουσιαστές έχουν να συνεργαστούν από τότε, κάτι που δημιούργησε πολλές φήμες όλα αυτά τα χρόνια, πως κάποιος τσακωμός έχει συμβεί μεταξύ τους. Σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου ξεκαθάρισε το ποια είναι η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι» την ρώτησε, αρχικά, ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά πως «δεν το έχω πει». «Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει», συνέχισε ο ίδιος.

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή, κάποια στιγμή θα τα βρούμε», είπε η Μαρία Ηλιάκη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλώς τα έφερε έτσι η ζωή…».

«Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο», ανέφερε ενώ για το εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε «δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ».