Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένος την Παρασκευή (30/6) ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του στο παρελθόν με την Άννα Βίσση, με τον ίδιο τότε να μεταπηδάει από την ηθοποιία στο τραγούδι κάνοντας τα πρώτα του βήματα και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνη την περίοδο σε σχέση με τον Νίκο Καρβέλα.

«Έπαιζα μουσική από την εφηβεία μου, πήγαινα σχολείο ακόμα. Μετά σπούδασα στη δραματική σχολή κι έγινα ηθοποιός. Καθημερινά αναρωτιέμαι αν μου ταιριάζει ο χώρος της μουσικής. Όσο μεγαλώνω, θέλω να αράζω», δήλωσε εισαγωγικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Αναφερόμενος στη σχέση του με την Άννα Βίσση και όσα είχαν γραφτεί τότε, ο Λάμπης Λιβιεράτος τόνισε: «Δεν ήταν σχέση συμφέροντος. Αν ήταν, σαφώς θα είχα πολύ περισσότερο εκμεταλλευτεί αυτή τη σχέση. Ήταν θυελλώδης αυτή η σχέση, περάσαμε από 40 κύματα τότε, γιατί είχα θέματα και με τον Νίκο Καρβέλα. Η σχέση του Νίκου με την Άννα είναι καρμική, είναι πάνω από το ερωτικό. Και κάποια στιγμή ο Νίκος κατάλαβε ότι εγώ δεν θέλω να τους χωρίσω καλλιτεχνικά, γιατί τους θαύμαζα μαζί. Και ότι εγώ αγαπάω την Άννα και δεν είμαι δίπλα της για να εκμεταλλευτώ καταστάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζονται να μας «μαγέψουν» ξανά επί σκηνής. Ο Νίκος Καρβέλας θα είναι special guest στις δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες με τις οποίες η Άννα Βίσση θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, στις 10 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη (θέατρο Γης) και στις 12 Ιουλίου στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας).

Η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή: «Ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά»

Συγκινημένη τώρα εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, λίγα λεπτά πριν το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κλείσει την Παρασκευή (30/6) για φέτος, θέλησε να πει κάποια λόγια για την πορεία της εκπομπής, αλλά και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον στο κανάλι ή μακριά από αυτό που έχει συζητηθεί ευρέως το τελευταίο διάστημα.

Αμέσως μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Μου χαρίσατε δύο από τις πιο αγαπημένες μου τηλεοπτικές χρονιές, περάσαμε και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Μας αγαπήσατε, μας δώσατε δύναμη, ελπίζω να περάσατε ωραία τα πρωινά σας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ θα πω αυτό: ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκινημένοι ήταν και οι συνεργάτες της εκπομπής, που θέλησαν να πουν δυο λόγια για τη φετινή τους εμπειρία στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Κι εμείς να σε ευχαριστήσουμε ένας προς έναν για όλο αυτό. Περάσαμε τέλεια, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και τόση αλήθεια είναι πολύ σπάνια. Είναι αμαρτία να χαθεί αυτή η παρέα, μπορεί και να χαθεί», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση, εδώ είναι οικογένεια», ανέφερε από την πλευρά της με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Αντωνά.

«Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά μου στην τηλεόραση», τόνισε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Είμαστε έτοιμοι να μαυρίσουμε, να ανανεωθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας; Αμολάτε τους!», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η εκπομπή έκλεισε με ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται να «φορτώνει» τους συνεργάτες της σε ένα φορτηγό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν πηγαίνετε για μπάνια, μετά βλέπουμε».

Δημήτρης Μακαλιάς: «Για μένα λογικά ολοκληρώνεται ο κύκλος – Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ανοίγει τα χαρτιά της»

Για τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή Mega Καλημέρα με αφορμή το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως για την ώρα, δεν γνωρίζει αν παραμείνει στην πρωινή εκπομπή του Open, ενώ δηλώνει πως δεν έχει δεχτεί κάποια αντίστοιχη πρόταση.

«Έχω διαβάσει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, εγώ δεν έχω συζητήσει τίποτα, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Για εμένα λογικά ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε πως η Μπέττυ Μαγγίρα πιθανόν δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση για το εάν συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open.

«Απ’ ότι καταλαβαίνω από την ανάρτησή της, το ένστικτό της ακόμα δεν της έχει μιλήσει. Δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση απ’ ότι καταλαβαίνω. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της, δεν μας έχει πει», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έχω πράγματα στο μυαλό μου. Θα εστιάσω στα θεατρικά μου τον χειμώνα και μετά σιγά σιγά θα μπούμε σε γραμμή», κατέληξε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.