Ένα από τα πλέον επιτυχημένα δίδυμα της ελληνικής μουσικής σκηνής το οποίο συνδέεται με μια σχέση καρμική ενώνει ξανά τις φωνές τους. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ενώνουν τις φωνές τους μετά από 20 χρόνια και γράφουν ιστορία «Ξανά».

Από τη δεκαετία του ’80, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν χαράξει μία διαχρονική και ανεξίτηλη μουσική διαδρομή, πάντα πρωτοπόροι και πρωτοποριακοί. Εκείνος, ο συνθέτης της ζωής της και εκείνη, η μούσα του.

Το τραγούδι «Ξανά», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, γράφτηκε από εκείνον όταν χώρισαν και το ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβά. Τώρα, το τραγουδούν μαζί, μεταφέροντάς τους θαυμαστές τους με τις φωνές τους στο διηνεκές της σχέσης τους, μίας ιδιαίτερης, δυνατής και καρμικής αγάπης, προσωπικής και επαγγελματικής.

Το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο ντουέτο τους μετά το επιτυχημένο «Boom Boom Boom» του 2003, συνοδεύεται από ένα «μαγικό» visualizer με πρωταγωνιστές τους δυό τους, που σκηνοθέτησε η Christine Crokos.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζονται να «μαγέψουν» και επί σκηνής. Ο Νίκος Καρβέλας θα είναι special guest στις δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες με τις οποίες η Άννα Βίσση θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, στις 10 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη (θέατρο Γης) και στις 12 Ιουλίου στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας).

Το «Ξανά», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, τα οποία η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη, σ’ ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα.