Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας διεκδικούν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο του MasterChef 2023. Ο τελικός είναι απόψε Τετάρτη (14/6) και στο επεισόδιο της Τρίτης (13/6) στο πλευρό τους στο πλατό, έδωσαν το «παρών» οι συγγενείς τους, αλλά και οι παίκτες που πέρασαν φέτος από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Επέστρεψαν και «δίκασαν» έχοντας δει τα σχόλια των συμπαικτών τους και το φαρμάκι που έσταζε ο ένας για τον άλλο – «Ο Άγγελος το ξεφτίλισε λίγο… δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο» – με το Twitter να στάζει «δηλητήριο» στην επανεμφάνιση κάποιων – «Σιχαμότο, δεν μας έλειψες καθόλου». Προηγουμένως οι χρήστες επιδόθηκαν σε επικό τρολάρισμα για το νέο look του Κοντιζά – «Άμα λέω εγώ Ζωζώ Σαπουντζάκη», «Γιατί είναι ντυμένος σορμπέ φρούτα του δάσους;».

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ανάμεσά τους στον εξώστη πήρε θέση και ο πρώην παίκτης και σύντροφος της Μαρίας, Δημήτρης Μπέλλος.

Η Μαρία μόλις τον αντίκρυσε φάνηκε να «παγώνει»! Και αυτό για το άλλο της μισό εμφανίστηκε με διαφορετικό look, πιο casual, αξύριστος και ακούρευτος, όπως παρατήρησε και η ίδια, η οποία μάλιστα μπήκε σε δεύτερες σκέψεις!

«Ακούρευτος, αξύριστος και ελπίζω να έχει κάνει μπάνιο για τους δίπλα. Εγώ είμαι κάτω, δεν μυρίζω κάτι. Νομίζω αυτή την μπλούζα την πήρε από το πρώτο συρτάρι που έχω τα ρούχα του σπιτιού. Και μετά μου λες ότι μπορεί και χωρίς εμένα!», ήταν η πρώτη αντίδραση της φιναλίστ όταν είδε τον αγαπημένο της στον εξώστη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παρατήρησε κι εκείνος την αλλαγή της εμφάνιση του Δημήτρη. «Εσύ γιατί έχεις αδυνατίσει τόσο πολύ; Έχεις σηκώσει όλα τα βάρη του σπιτιού από την στιγμή που είναι μέσα η Μαρία. Πολύ ταλαιπωρημένος είσαι», του είπε βλέποντάς τον αδυνατισμένο και με μούσια στο πλατό του MasterChef.

Όταν τον ρώτησε αν του έλειψε η σύντροφός του, ο παίκτης απάντησε: «Με το που βγει, έχει ένα ρεπό και δουλειά».

«Ο Δημήτρης δεν έδειξε πολλή αγάπη. Περιμένω πιο πολύ ενθουσιασμό. Με ξέχασε! Είμαι εδώ πέρα δύο μήνες και με ξέχασε. Βρήκε άλλη λες; Αχ θα γίνει της τρελής», σχολίασε με χιούμορ η Μαρία στην κάμερα.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του MasterChef 4, στο οποίο συμμετείχαν κατά τη σεζόν 2019 – 2020 και είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τηλεοπτικών διαγωνισμών.