Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023 ο εξώστης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής γέμισε και πάλι κόσμο στο επεισόδιο της Τρίτης (13/6). Με τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να ετοιμάζονται για μια ακόμα δοκιμασία του τελικού, οι πρώην συμπαίκτες τους επέστρεψαν για να τους ενθαρρύνουν.

Ο Μότο Μότο δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην κουζίνα του διαγωνισμού, ενώ η Μαρία Μπέη σχολίασε το ντύσιμο του συντρόφου της, του Δημήτρη Μπέλλου, που της φάνηκε πολύ πρόχειρο!

Στο κιού του ο Νικήτας δήλωσε σοκαρισμένος από όσα έλεγαν για εκείνον οι συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη του. «Ο Άγγελος το ξεφτίλισε λίγο… δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο», σχολίασε με τη σειρά του ο Στέφανος Χίλας.

Στη συνέχεια, οι πρώην διαγωνιζόμενοι έδωσαν τις ευχές τους στους δύο φιναλίστ, κάνοντας τις δικές τους προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή!

Στο Twitter μετά το επικό τρολάρισμα για το νέο look του Κοντιζά – «Άμα λέω εγώ Ζωζώ Σαπουντζάκη», «Γιατί είναι ντυμένος σορμπέ φρούτα του δάσους;», οι χρήστες βρήκαν νέο πρόσωπο για σχολιασμό. Αυτή τη φορά έσταξαν… δηλητήριο για τον Μότο Μότο.

Ο Νίκος άνοιξε την πόρτα και μπήκε στη κουζίνα του MasterChef, όμως κανείς από τους fans δεν χάρηκε.

Το Twitter κατάλαβε τώρα αμέσως τις απουσίες από τον εξώστη και έβγαλε κατευθείαν alert. Μια από αυτές ήταν του Γιώργου Πορφύρη, ο οποίος επέστρεψε αμήχανος στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/6) για την τελευταία ομαδική δοκιμασία λόγω των σχολίων των συμπαικτών του, τα οποία είδε βγαίνοντας από τον διαγωνισμό. Έπεσε από τα σύννεφα για την ακρίβεια με το κράξιμο που «έτρωγε» όσο ήταν στο παιχνίδι δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Δεν περίμενα τέτοιες βρισιές».

Συγκινημένοι οι φιναλίστ -Στο πλατό οι οικογένειές τους

Εκτός από τους παλιούς παίκτες, στο πλατό εισέβαλαν και οι οικογένειες των δύο φιναλίστ. Χαρά και συγκίνηση για τους δύο μάγειρες που εδώ και μήνες βρίσκονται μέσα στη βίλα του διαγωνισμού.

«Σαν την αγάπη απ’ τους δικούς σου ανθρώπους, δεν μπορείς να βρεις πουθενά» είπε η Μαρία φανερά συγκινημένη.

Αν και το άγχος των δύο φιναλίστ έχει… χτυπήσει κόκκινο, τα αγαπημένα τους πρόσωπα τούς έδωσαν τη δύναμη για να συνεχίσουν και να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους στον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023.

Τρεις δοκιμασίες έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι στιγμής και στη μοναδική βαθμολογία, που γνωρίζουν οι δύο διαγωνιζόμενοι, η Μαρία Μπέη προηγείται με ένα μόλις βαθμό διαφορά ενώ οι βαθμολογίες από την πρώτη φάση των τελικών παραμένουν σφραγισμένες και θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας, στον Μεγάλο Τελικό, απόψε Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00!