Εκτός J2US ήταν απόψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη που έκαναν την εισοδό τους μόλις πριν από δύο live στο παιχνίδι, καθώς ήταν το πρώτο secret ζευγάρι.

Παρ’ολ΄αυτά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε, με αφορμή την εμφάνισή του στο φιλανθρωπικό σόου και για λόγους τους οποίους ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλεσε «προσωπικούς λόγους του Γιάννη Παπαμιχαήλ» το ζευγάρι βρέθηκε εκτός σόου απόψε.

«Ξέρω ότι τώρα περιμένετε να βγει η Ειρήνη Μερκούρη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δυστυχώς όμως, για προσωπικούς λόγους ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα αυτής της εβδομάδας και γι’αυτό το λόγο ο Γιάννης με την Ειρήνη δεν μπορούν να διαγωνιστούν σήμερα. Αυτά λέει η Βίβλος, αυτά λέει το BBC, αυτά λέμε κι εμείς», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν η εμφάνισή του στο προηγούμενο live του J2US, το οποίο είχε θέμα την Eurovision και μαζί με την παρτενέρ του τραγούδησαν το «Κρασί, θάλασσα και τ΄αγόρι μου», ωστόσο η κριτική που έλαβαν δεν ήταν και τόσο καλή με τους κριτές να λένε ότι δεν άκουγαν καθόλου τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και εκείνον να ισχυρίζεται ότι άκουγε τον εαυτό του κανονικά, ενώ αργότερα μέσω social media υποστήριξε ότι κάποιος του έκλεισε σκόπιμα το μικρόφωνο.

Έτσι, μετά το διάλειμμα του σόου λόγω εκλογών, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν προσήλθε στις πρόβες για το live του Σαββάτου, ενώ πληροφορίες της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφεραν ότι είχε στείλει μήνυμα και ενημέρωνε ότι είχε πυρετό. Οι κανόνες του παιχνιδιού δείχνουν αποβολή για το ζευγάρι, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο.

Η πολυσυζητημένη εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ειρήνης Μερκούρη: