Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της δημοσιογραφίας, την δύσκολη διαχείριση στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και το φλερτ.

Ειδικότερα, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου εξομολογήθηκε πως «για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν ένιωθα ότι μπορώ να πω δελτίο μετά την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη. Όλο αυτό το γεγονός το οποίο δεν μπορείς να το συλλάβεις, δεν μπορείς να το βάλεις στο μυαλό σου ως πραγματικότητα. Ήταν η χειρότερη στιγμή μου και η πιο δύσκολη στιγμή μου. Το πιο δύσκολο».

«Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Από πολύ μικρή με ιντρίγκαρε αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω τίποτα διαφορετικό ως επάγγελμα. Όταν ήμουν μικρή και με ρώταγαν, «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» τους έλεγα «μαμά» γιατί ήταν το μόνο που με ενδιέφερε. Αλλά από επάγγελμα δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ να κάνω τίποτα άλλο».

«Δεν ξέρω γιατί πάντα όταν πάω στις συνεντεύξεις με ρωτάνε αν με φλερτάρουν! Όχι, ιδιαίτερα. Το ιδιαίτερα το τοποθετώ για να μεγαλώσω την πρόταση και να μην δώσω έναν τίτλο τόσο σκέτο» πρόσθεσε, επίσης, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση