Μια αρκετά εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα κοριτσίστικη εμφάνιση έκανε στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/5) του My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Φυσικά, αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τόνισε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το συγκεκριμένο λουκ, αλλά και τη φρεσκάδα του προσώπου της, μοιάζει με μαθήτρια λυκείου.

«Το κορίτσι μόλις έχει πάρει το απολυτήριο Λυκείου, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ενδεχομένως, αφού έχει περάσει στο Πανεπιστήμιο» αστειεύτηκε η παρουσιάστρια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη δική της πλευρά, θέλοντας να «διασκεδάσει» την κατάσταση είπε με χιούμορ και έντονη διάθεση διάθεση αυτοσαρκασμού, «Με το φίλτρο που έχουμε στην εκπομπή, είμαι λύκειο σίγουρα. Τουλάχιστον Λύκειο», με την Κατερίνα Καραβάτου να συνεχίζει την κουβέντα επικαλούμενη και τη γιαγιά της «πρώτη Πανεπιστημίου που έλεγε και η γιαγιά μου. Στην πρώτη Πανεπιστημίου είσαι τώρα».

«Είναι σαν να έχεις έρθει με την πετσέτα από το μπάνιο»

Λίγο πριν από τους ημιτελικούς του My Style Rocks οι απαιτήςσεις των κριτών από τις fashionistas είναι σε άλλο level, ενώ τους επισημαίνουν ότι δεν είναι σχολείο αλλά διαγωνισμός μόδας.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης απογοητεύτηκαν από όσα είδαν στο τελευταίο πλατό. Τόσο τα looks ορισμένων κοριτσιών αλλά και οι βαθμολογίες που ανταλλάσσουν μεταξύ τους τους έκαναν έξαλλους.

Οι κοπέλες που βρίσκονται στο My Style Rocks από το πρώτο επεισόδιο έχουν ήδη ξεπεράσει τις 80 διαφορετικές εμφανίσεις. Όπως φαίνεται μερικές έχουν στερέψει από ιδέες, ή έχουν κουραστεί από τα πολύωρα γυρίσματα σε συνδυασμό με τις δουλειές τους.

Η αρχή έγινε με τη Νικόλ που ντύθηκε… «θείτσα» και ο Στέλιος Κουδουνάρης «άφρισε» – «Φριχτά ρούχα» με τη Σελένη να υπερθεματίζει «Μου θυμίζεις 65χρονη γαλλικού» – «Από τα 30 και μετά θα αρχίσω να κρύβω χρόνια».

Παράλληλα η Όλγα που στο κόνσεπτ της πήγαινε σε επαγγελματικό γεύμα στο Λουτράκι εμφανίστηκε με ένα outfit για το οποίο παραδέχτηκε πως ήταν μια βιαστική επιλογή. Για το αξεσουάρ στο κεφάλι της, είπε πως δεν πρόλαβε να το φτιάξει σωστά.

«Όλγα είναι βρεγμένα τα μαλλιά σου;» ρώτησε την παίκτρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να λάβει την απάντηση πως τα μαλλιά έχουν τζελ.

«Είναι σαν να έχεις έρθει με την πετσέτα από το μπάνιο. Θα πας να μαζέψεις ελιές και λες “κάτσε μην πέσει κανένα ζωύφιο στο κεφάλι μου;” Δηλαδή χαλάει η εικόνα και από το κεφάλι ρε παιδί μου. Έχει αστοχίες το look αυτό από την κορυφή ως τα νύχια. Είναι σαν να έχουμε έρθει σήμερα να πούμε τα νέα μας. Τι να πω, εγώ στενοχωριέμαι με την εικόνα που βλέπω σήμερα απέναντί μου. Μα έχουμε μάθει τόσα πολλά εδώ και τόσο καιρό. Είναι ένα επεισόδιο χαμένο που θα περάσει στα αζήτητα. Στιλιστικά είναι πανωλεθρία. Λίγο πριν τον τελικό αντί να κονταροχτυπιέστε με 4άρια και 5άρια παλεύουμε με το “1” και το “2”» τόνισε η κριτής, με την Όλγα να αναφέρει πως ίσως έχει χαλάσει λίγο και το μαντήλι, ενώ πρόσθεσε πως η ιδέα της άρεσε, γι’ αυτό έφερε και την συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά η εκτέλεση δεν πήγε πολύ καλά.