Άναψαν τα αίματα μετά την πασαρέλα της Νικόλ Δεσποτοπούλου στο My Style Rocks της Πέμπτης (18/5). Η παίκτρια ανέφερε στο κόνσεπτ της ότι πάει στην ανανέωση των όρκων των νονών της και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τους δικούς της.

Οι κριτές έκριναν πολύ αυστηρά το look της παίκτριας αν και οι συμπαίκτριές της τη βαθμολόγησαν πολύ καλά. «Τρία» της έβαλε η Σελένη Φωτιάδη αναφέροντας στην κριτική της τις ενστάσεις της ότι η διαγωνιζόμενη διάλεξε να ντυθεί με ρούχα μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα επισήμανε η εμφάνισή της της θύμισε κάτι καθηγήτριες γαλλικών 65 ετών.

«Μου αρέσει γενικά το look, βέβαια διαφωνώ με αυτού τους είδους τις τουνίκ, γιατί θεωρώ ότι είναι για αρκετά μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή εγώ την έχω συνυφασμένη έτσι, παρ’ όλα αυτά μου αρέσουν τα κομμάτια από μόνα τους. Μου αρέσουν τα χρώματα, εντάξει εγώ αυτό το από πάνω το έχω σε κάτι καθηγήτριες γαλλικών 65 χρονών» είπε η Σελένη για να… πεταχτεί η Όλγα «Αυτό με το συντηρητικό που ανοίγει εδώ στον ώμο και το ραντάκι που φαίνεται από μέσα».

«Εγώ τα 26 πλησιάζω τον Ιούνιο. Από τα 30 και μετά θα αρχίσω να κρύβω χρόνια. Είμαι από αυτές» απάντησε με γελάκια η Νικόλ στα σχόλια περί ηλικίας των συμπαικτριών της.

Στη συνέχεια, η παίκτρια στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και εκεί τα λόγια πιυ της είπαν δεν ήταν… πασπαλισμένα με άχνη.«Γιατί πας ντυμένη σαν τη νονά σου;» σχολίασε σκωπτικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Είσαι σαν τη θεία Νικολέτα που πάει στα βαφτιστήρια της, φριχτά ρούχα» είπε εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«3άρια, 4άρια; Τώρα θα μας πουν ότι η καθεμία έχει τη ματιά της» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Αυτό το ρούχο είναι για μία μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα, έχει αναφορές από άλλη εποχή. Είναι δύσκολο να το φέρεις να το κάνεις σύγχρονο. Πολύ μεγάλα τα κοσμήματα, και αυτές οι τουνίκ που είναι από μουσελίνες, θέλουν πιο μεγαλόσωμες γυναίκες. Σε μια petite γυναίκα σε εξαφανίζει, φαίνεσαι η μισή. Μα πώς κατέληξες σε αυτό το ρούχο; Πώς γίνεται;» αναρωτήθηκε εκνευρισμένος ο σχεδιαστής με την έλλειψη στιλιστικής αντίληψης της διαγωνιζόμενης.