Μετά τις δηλώσεις της Μελίνας στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού, δημιουργούνται εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα και η ίδια βρίσκεται στο στόχαστρο. Όπως θα αναφέρει η ίδια η παίκτρια στην κάμερα του Survivor All Star, όταν επέστρεψαν στην καλύβα, δέχθηκε επίθεση από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα η Μελίνα Μεταξά θεωρεί πως η συμπαίκτριά της έχει… «αέρα» λόγω της σχέσης της με τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Παράλληλα όμως, οι διαμάχες συνεχίστηκαν και πριν τον αγώνα, αυτή τη φορά ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους. Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές;

Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο πως παίζει θέατρο για να επηρεάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, οι δυο ομάδες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα τους, να συσπειρωθούν και να αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας προκειμένου να κερδίσουν ένα ιδιαίτερο έπαθλο.

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να φάει θα είναι η Κόκκινη.

Ο παίκτης που αποχωρεί

Μελίνα Μεταξά, Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι είναι οι τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν βγει στον τάκο και στο τέλος της βραδιάς, ένας από αυτούς θα ακούσει το όνομά του από τα χείλη του Γιώργου Λιανού προκειμένου να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Τα spoilers σχετικά με την αποχώρηση είναι πολλά και ενώ μέχρι και χθες ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει από το Survivor All Star, σήμερα (17/05) ήρθαν νέες διαρροές οι οποίες αναφέρουν πως η αποχώρηση της εβδομάδας θα έχει το όνομα του Γιώργου Κόρομι.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.