Τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star ανέλυαν οι παίκτες των δυο ομάδων και την επόμενη μέρα. Μάλιστα, δεν απουσίασαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες. Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος αναρωτήθηκε πότε δημιούργησε ένταση.

«Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως είσαι ένας ήρεμος και πράος χαρακτήρας που σε όλο το παιχνίδι είναι χαλαρός και, όταν χάνει στον αγώνα, γυρνάει στον πάγκο και λέει “παιδιά, δεν πειράζει πάμε στο επόμενο” ή όταν ψηφίζεται;» ρώτησε ο Σάκης Κατσούλης και πρόσθεσε: «Ρε Τάκη μου, σου είπαμε ότι ενοχλείς; Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι. Είσαι ήρεμος όταν χάνεις ή όχι;».

Ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε «κοφτά» πως «δεν μου αρέσει να χάνω».

«Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο και εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο» υπογράμμισε ο Σάκης Κατσούλης.

Με τη σειρά του όμως, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Τάκης Καραγκούνιας αναρωτήθηκε «γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω “πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;”, μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν φέρνω πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει».