Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήταν το J2US για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν βεβαίως ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στη θέση των κριτών βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα εναπομείναντα ζευγάρια ανέβηκαν με… φόρα στη σκηνή προκειμένου να λάβουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και βεβαίως την θετική ψήφο των τηλεθεατών. Ο συμψηφισμός αυτών των δύο άλλωστε θα έδινε σε όλα, πλην ενός, τα ζευγάρια το πολυπόθητο εισιτήριο για να συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα στο μουσικό σόου του Alpha.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αυτό το live του J2US ισοβάθμησαν ο Φοίβος Παπαδάκης με την Χριστίνα Μαραγκόζη, η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη, ο Παντελής Τουτουντζής με την Κατερίνα Στανίση και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο. Στον αντίποδα και την τελευταία θέση βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα.

Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει στα ζευγάρια του J2US τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τηλεθεατές έχουν ανατρέψει την απόφαση των τεσσάρων κριτών και έχουν δείξει την πόρτα της εξόδου σε άλλο ζευγάρι του σόου.

Αυτή τη φορά στον… τάκο, προς έκπληξη σίγουρα πολλών, βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα. Ένα ζευγάρι εξ αυτών θα έπρεπε να αποχωρήσει από το J2US αυτό το βράδυ παρά το πλήθος θετικών σχολίων και κριτικών που είχαν δεχθεί και τα δυο από την αρχή του φετινού κύκλου.

Και εκείνοι που είδαν πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το J2US ήταν η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα που δεν έκρυψαν και την έκπληξη τους. «Ευχαριστούμε! Ήταν υπέροχο ταξίδι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που το έζησα» τόνισε, μουδιασμένη, η όμορφη ηθοποιός αποχωρώντας από το μουσικό σόου του Alpha.