Τέλος στις φήμες που ακούγονται για το λόγο που η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της θέλησε να βάλει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, βρέθηκαν στα παρασκήνια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και σε ένα διάλειμμα από τη συνέντευξη με την Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

«Εγώ είμαι το ενδιαφέρον μου, να σκεφτώ τη δική μου ζωή, να δω τι θα κάνω. Ξέρεις πόσο χρόνο ξοδεύουμε για να παρακολουθούμε τι κάνουν οι άλλοι; Κουράστηκα. Έρχεται κάποια στιγμή σε όλους που πρέπει να ακούσεις το μέσα σου. Χτυπάει ένα καμπανάκι και λες: έχω κουραστεί. Κάθεσαι λίγο, παρακολουθείς και λες: είμαι χαρούμενος», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Απάντησα σε αυτό το κομμάτι γιατί, ακριβώς επειδή είναι δική μου η απόφαση να μην συνεχίσω, δεν είναι σωστό να δημιουργηθεί μία εικόνα ότι έχουμε πρόβλημα με το κανάλι. Ούτε με έδιωξε ο ΣΚΑΪ, ούτε τους είπα εγώ: “δε με παρατάτε”. Αποφάσισα να μη συνεχίσω» διευκρίνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Τότε είχα μιλήσει για τα Τέμπη και μετά βγήκαν και είπαν ότι, επειδή πήρα θέση για τα κοινωνικοπολιτικά, έγιναν αυτά με το κανάλι. Αυτά είναι λίγο μπούρδες. Θα μπορούσαν να συμβαίνουν αλλά δεν συμβαίνουν σε μένα αυτή τη στιγμή καθόλου» είπε στην συνέχεια ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό είπα να μη στέλνουν δημοσιογράφους έξω απ’ το στούντιο. Όταν είπα “κακόμοιρους”, εννοούσα ότι δεν φταίνε και οι ρεπόρτερς, γιατί δεν έχουν θέση, όταν τους πει ο αρχισυντάκτης: θα πας στον Μουτσινά».