Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχθηκε τον Γιώργο Καράβα στο επεισόδιο της εκπομπής «Night Out» που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/4) από την συχνότητα του Mega και τελικά αμφότεροι έμειναν με τα… εσώρουχα.

O άλλοτε κριτής του GNTM έπαιξε ποδοσφαιράκι με τον παρουσιαστή κι άρχισαν να κάνουν… στριπτίζ. Μάλιστα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του δεν φοράει εσώρουχα και έβαλε ειδικά για το παιχνίδι. Νικητής παρότι έμεινε με τα απολύτως απαραίτητα ήταν ο Γιώργος Καράβας.

«Το GNTM έχει τελειώσει για μένα»

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Night Out». Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Έχω διάφορες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Το τελευταίο τρίμηνο από τότε που ολοκληρώθηκε το GNTM ήθελα να απέχω λίγο για να δω τι θέλω να κάνω. Πλέον έχω κατασταλάξει».

Συνέχισε λέγοντας: «Το GNTM είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα που με έχει ανδρώσει. Έχω ένα συμβόλαιο με το Star που λήγει τις προσεχείς ημέρες, σίγουρα θα κάνουμε μια κουβέντα αλλά από κει και πέρα ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Είτε γίνει είτε δεν γίνει το GNTM τουλάχιστον για μένα στην παρούσα φάση έχει τελειώσει».

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση μου αρέσει. Αυτό που συζητάω και θέλω να συζητήσω θα ήταν κάτι που έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι σαν παρουσιαστής.

Το GNTM κούμπωσε γάντι σε μένα οπότε η κριτική σε αυτό ήταν πολύ εύκολο», πρόσθεσε και προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις για το πως θα ήθελε να είναι μια δική του εκπομπή.

«Στο πρώτο ραντεβού που έκανα με το κανάλι αυτό που ζήτησα είναι να με αφήσουν να βγάλω την προσωπικότητά μου. Είναι για μένα αδιαπραγμάτευτο. Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου που μπορώ να φέρω σε πέρας κάθε project», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Στα 40 μου είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τον εαυτό μου. Στην παρούσα φάση με τη μορφή που υπάρχουν τα “πρωινάδικα” μάλλον δεν θα έκανα πρωινό. Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση δεν είχα την παραμικρή σκέψη για την εικόνα μου» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα σε ερώτηση της συζύγου του τι εκπομπή θα έκανε μαζί της, αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση: «Η εκπομπή θα ήταν αυτός, αυτή και τα μυστήρια. Όντως έχει προταθεί αλλά στην παρούσα φάση είναι κάτι που στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει. Το μεγαλύτερο βάρος των παιδιών το έχει επωμιστεί η Ραφαέλα και μαζί με το επιχειρείν είναι πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη», εξήγησε.