Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πάνελ του «Καλημέρα Ελλάδα» με τους παρουσιαστές Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου να γίνονται έξαλλοι. Αφορμή στάθηκαν τα λεγόμενα Ανδρέα Πετρόπουλου, δημοσιογράφος της «Αυγής», που είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και είναι συγγενής του Ηλία Κασιδιάρη. ακολούθησε ένας χαμός. Μάταια οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η κατάσταση «ξέφυγε» ακόμη περισσότερο όταν οι παρουσιαστές ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι τσακώνονταν στον αέρα, ότι η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί. ενημέρωσαν ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε για να περάσουν στο επόμενο θέμα τους, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Πετρόπουλος να τους κατηγορήσει ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη.

«Αυτά τα show τώρα Ανδρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό;» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. Ενώ από την πλευρά του σε έντονο ύφος ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιείσαι δημοσιογραφικά, τρελός είσαι, δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία».