Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρωταθλητής της πάλης μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως στην αρχική πρόταση της Acun Medya για να μπει στο Survivor All Star, εκείνος αρνήθηκε αλλά η εξέλιξη στα επαγγελματικά του ζητήματα, τον έφεραν σε σημείο να πει «ναι».

«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», παραδέχθηκε στη συνέχεια ο πρωταθλητής της πάλης.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα», σημείωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα… κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιωρίκας Πιλίδης.