Με την εμφάνισή της και τις ατάκες της στο GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να ξεχωρίσει. Μετά το τέλος του διαγωνισμού μόδας του Star Channel, το μοντέλο επέστρεψε στο εξωτερικό στο οποίο δραστηριοποιείται κυρίως ώστε να συνεχίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο χώρα του μόντελινγκ. Αυτή την περίοδο η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται στην Κύπρο όπου και την συνάντησε ο δημοσιογράφος Κώστας Καρνάγκης και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε για πρώτη φορά αν ισχύουν οι φήμες πως έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στο My Style Rocks ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει σε επόμενο κύκλο του GNTM.

Φυσικά, το μοντέλο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μονόφρυδό της.

«Μπορεί να αλλάζω εμφάνιση κάθε βδομάδα, αλλά λατρεύω το μονόφρυδο μου. Δεν παίρνω τίποτα τόσο σοβαρά πάνω μου. Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή στο GNTM. Μου έστελναν αρνητικά μηνύματα στα social media, αλλά όταν με είδαν άλλαξαν γνώμη. Πρώτη φορά ακούω για πρόταση στο My Style Rocks. Ίσως θα δούμε» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.