Εκτός της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής (24/03) και η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη εξήγησε για ποιο λόγο ο παρουσιαστής απουσίαζε από το πόστο του. Η παρουσιάστρια σημείωσε πως ο συνεργάτης της ένιωσε αδιαθεσία γι’ αυτό και απουσίαζε από την εκπομπή.

«Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχετικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Τέλεια, ωραία, όλα καλά είναι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» όμως θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε ορισμένους που βάλλουν κατά του Ανδρέα Μικρούτσικο.

Επιστρέφοντας από ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου, κοιτώντας την κάμερα ανέφερε σε έντονο ύφος: «Επειδή ρωτάτε για τον Ανδρέα μας και ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Να πω ότι ο Ανδρέας μας έχει μια αδιαθεσία, είναι καλά και πραγματικά με όσα έχουν συμβεί αυτές τις ημέρες εύχομαι να είναι όλα καλά. Όλα καλά με τον Ανδρέα, γιατί έχει στεναχωρηθεί πολύ. Όλα καλά! Μην πάθει τίποτα ο Ανδρέας, ουαί και αλίμονο σε μερικούς! Τέλοσπαντων, λοιπόν πάμε να προχωρήσουμε και πάμε στον Μπο».