Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως: H Πολυξένη ζητά από τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι. Εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη. Η Θάλεια ρωτά τον Λουκά αν έκλεψε την κάρτα SIM απ’ το κινητό της. Ο Λουκάς βάζει να χακάρουν την κάρτα SIM για να βρει στοιχεία. Τι θα ανακαλύψει για την ταυτότητα της Θάλειας; Η Φιλαρέτη μαθαίνει που πήγαιναν τα χρήματα που έδινε για την ανατροφή του παιδιού της. Ο Πέτρος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Ελισάβετ.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega στις 22:50;

Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της: τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά και ότι πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται. Θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της; Ο Γεράσιμος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα.

Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Θάλεια κι ο Λουκάς θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Αλεξία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του Βίκου. Το πάθος δεν θα τους αφήσει άλλο περιθώριο.