Καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε τη Δευτέρα (20/3) ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, με αφορμή τη συνάντηση Δέσποινας Βανδή-Αντώνη Ρέμου επί σκηνής, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και το περιβόητο πλέον ζεϊμπέκικο του ηθοποιού.

«Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης. Του βγήκε του ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Και στο κάτω-κάτω, γιατί κρίνουμε μία γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν είναι ότι είναι ερωτευμένη, αν πρέπει τώρα να ξαναξεκινήσει τη ζωή της, αν είναι εφηβεία ή προεφηβεία, αν είναι 40 ή 50. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν», τόνισε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο Παντελής Τουτουντζής δεν παρέλειψε να αποκαλύψει διάφορα άβολα περιστατικά που του έχουν συμβεί με τον σύντροφό του σε δημόσιους χώρους, αλλά και σε μαγαζιά.

«Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Εμένα μου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε μια αγκαλίτσα. Ταξίδευε, είχε έρθει, πήγαμε σε ένα πάρτι, με πήρε μια αγκαλιά, τίποτα παραπάνω και μας είπαν “σας παρακαλώ θα θέλαμε να φύγετε”», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Και μιας ο λόγος για τον σύντροφό του προσφάτως αποκάλυψε πως αυτό που τους κρατάει δεμένους είναι ο αμοιβαίος σεβασμός ενώ, όπως είπε, τον θεωρεί έναν εξαιρετικό μπαμπά.

«Αυτό που μας κρατάει δεμένους με τον σύντροφό μου είναι το ότι σέβεται πάρα πολύ ο ένας, τις ανάγκες του άλλου. Ζηλεύω πάρα πολύ. Έχω ψάξει κινητό, έχω πάρει το αυτοκίνητο και έχω φύγει 3 ώρες διαδρομή για να τσεκάρω. Σοκαρίστηκε. Ήταν σε ένα επαγγελματικό δείπνο και βλέπει εμένα πίσω από τη τζαμαρία σαν Μάτα Χάρι, έπαθε σοκ. Είχε γίνει κίτρινος.

Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει την ψυχή του και είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής.