Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Lifo και στην δημοσιογράφο, Λουίζα Αρκουμανέα. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης , μεταξύ άλλων, απάντησε για τα βίντεο με το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και και το οποίο συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

«Η αναγνωρισιμότητα μου δημιούργησε πρόβλημα» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε.

 «Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη ευαισθησία που έχει απέναντι σε ανθρώπους με ψυχώσεις, με θέματα ψυχικής υγείας.

«Έχω περάσει μέσα από αυτόν τον κόσμο. Έχω μεγάλη ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους με ψυχώσεις, με θέματα ψυχικής υγείας. Τα παιδιά που ζούνε στον κόσμο των ναρκωτικών και του περιθωρίου “έχουν φύγει” επειδή κάποια στιγμή κάτι συνέβη και εμβολίστηκαν τα όνειρά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δημιουργηθούν ψυχικά ζητήματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Το να ζεις ακραία και να ξεπερνάς τα όριά σου επίσης προκαλεί ψυχικά ζητήματα.

Εγώ, προσωπικά, όσο περνάνε τα χρόνια γίνομαι λιγότερο ακραίος, παρ’ όλα αυτά παίρνω φάρμακα. Μου είχε πει ο γιατρός: με τη ζωή που κάνεις, θα έχεις προβλήματα, κρίσεις πανικού και άλλα συμπτώματα. Αν δεν αποφασίσεις ν’ αλλάξεις φιλοσοφία και να καλμάρεις, θα πρέπει να παίρνεις χάπια. Ακόμη και τώρα, στον έρωτα, στο ποτό, στη δουλειά παθιάζομαι∙ όλα τα κάνω υπέρμετρα, δεν έχω κανένα όριο».