Ντόμινο αλλαγών φέρνει στο πρόγραμμα του Ant1 η αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή ο οποίος πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, όπως ανακοινώθηκε χθες (Τρίτη 14/03) από τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εκτός από το Family Game το οποίο παρουσίαζε μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, βρισκόταν καθημερινά στον «αέρα» του Ant1 με το τηλεπαιχνίδι «5×5» το οποίο είχε κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον Ant1 δημιουργείται «κενό» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (15/03), το κενό που δημιουργείται στο πρόγραμμα του Ant1 την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να καλύψει ένας άνθρωπος που στηρίζει τον σταθμό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο λένε ότι η “τρύπα” που θα δημιουργηθεί από το 5Χ5, θα καλυφθούν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον “Εκατομμυριούχο”. Το 5Χ5 έπαιζε στις 5μιση το απόγευμα, σκέφτονται να μπει ο Εκατομμυριούχος, αλλά όχι απαραίτητα για την ώρα αυτή» ανέφερε ο δημοσιογράφος.