Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον Ant1 και αυτό ουσιαστικά ανακοινώθηκε μέσω του… ΣΚΑΪ και της ανακοίνωσης πως ο ηθοποιός και παρουσιαστής πλέον ανήκει στον σταθμό του Φαλήρου.

Μάρκος Σεφερλής και Ant1, το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε φάσεις συζητήσεων για να καθοριστούν τα επόμενα projects. Την ίδια ώρα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε δεχθεί προτάσεις τόσο από τον Alpha όσο και από τον ΣΚΑΪ.

Ο Ant1 φέρεται να είχε προτείνει στον Μάρκο Σεφερλή να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι «5X5» αλλά όχι και το «Family Game» το οποίο παρουσίαζε με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Η πρόταση τελικά που «κέρδισε» τον Μάρκο Σεφερλή ήταν αυτή του ΣΚΑΪ και γι’ αυτό ο σταθμός ανακοίνωσε πως πλέον ο ηθοποιός ανήκει στο δυναμικό του. Αυτό σημαίνει πως τόσο το 5X5 όσο και το Family Game σύντομα θα ολοκληρωθούν.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του.

Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.