Η Μαρία Λαζαρίδου, η Μαρία Ματσούκαρου, η Σέβα Λογοθέτη και η Γιώτα Λιοπετρίτη έπρεπε στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/3) στο MasterChef να αντιγράψουν το πιάτο με μεγάλο πρωταγωνιστή το αρνάκι, καθώς στο Τεστ Δημιουργικότητας που είχε προηγηθεί είχαν τις χειρότερες επιδόσεις ανάμεσασ τους συμπαίκτες τους.

Η Σέβα συγκέντρωσε από τους σεφ και κριτές σύνολο 21/30 βαθμούς. Το πιάτο της Γιώτας ήταν καλύτερο συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στους 30 κι έτσι ανέβηκε «ασφαλής» στον εξώστη. Η Μαρία από την Κύπρο συγκέντρωσε 20 βαθμούς, ενώ η προσπάθεια της Μαρίας Λαζαρίδου συγκέντρωσε μόλις 18 βαθμούς.

Η «εισβολέας» θα ήταν αυτή που θα διεκδικούσε την παραμονή της στο MasterChef και θα… μονομαχούσε μαγειρικά με τον νέο «εισβολέα».

Η Μαρία Μπέη δήλωσε ότι όποιος παλιός παίκτης κι αν μπει θα κρατήσει μια ουδέτερη στάση και να μην του δημιουργήσει πρόβλημα, πιστεύοντας ότι θα μπει γυναίκα.

«Μπήκα με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ποια είναι η Μαρία και τι μπορεί να κάνει. Αυτή την εβδομάδα μετά από την αποτυχία στην ομαδική με έριξε λίγο. Έγινε κι αυτό το Τεστ Δημιουργικότητας με το συκώτι, θυμήθηκα πολλά πράγματα, με άγχωσε όλο αυτό… Οι αναμνήσεις με κατέβαλαν. Ξέχασα ποια Μαρία μπήκα. Θυμήθηκα ποια Μαρία έφυγε… τι να κάνουμε; Τα λάθη πληρώνονται», είπε η Μαρία για την υποψηφιότητά της.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι επέστρεψε – Πώς αντέδρασε όταν είδε Μπέη και Ηλία

Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι η νέα «εισβολέας» του MasterChef 2023. Η παίκτρια – φωτιά του MasterChef 5 ήρθε στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/3) για να φέρει τα πάνω – κάτω. Μπήκε για να διεκδικήσει μία θέση μέσα στον διαγωνισμό γιατί θέλει να είναι η επόμενη Ελληνίδα MasterChef και να το πει περήφανη στα δύο της παιδιά.

Μόλις «εισέβαλε» στο πλατό, οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ποικίλες, με τους περισσότερους να αγχώνονται μόλις την αντίκρυσαν, καθώς γνωρίζουν ότι ήταν από τις καλύτερες μαγείρισσες του MasterChef 5.

Επική ήταν η αντίδραση της Μαρίνας όταν είδε τους πρώην συμπαίκτες της στον εξώστη του διαγωνισμού. Η «εισβολέας» ήταν φανερά ενθουσιασμένη με τη Μαρία και τον Ηλία, με τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία.

Επιστροφές – καταστροφές με το απόλυτο dejavu! Η επιστροφή του «λύκου», με το όνομα Μαρίνα Ντεμολλάι, έρχεται να ταράξει τα νερά

Οι δυο διαγωνιζόμενες – Μαρία Λαζαρίδου και Μαρίνα Ντεμολλάι – μάλιστα είχαν βρεθεί εκ νέου μαζί στις κουζίνες προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής με την Μαρίνα να «κλέβει» την θέση της Μαρίας και να επιστρέφει στο σπίτι.

Κάτι που ήρθε να κάνει και σε αυτόν τον κύκλο του MasterChef, μιας και η Μαρίνα Ντεμολλάι είχε σαν μοναδικό στόχο να φτιάξει καλύτερο πιάτο από την αντίπαλο και να πάρει θέση στο σπίτι. «Μπαίνοντας όλος ο εξώστης υποστήριζε την Μαρίνα και μου κάνει εντύπωση. Μετά το ξανασκέφτομαι, όμως, και λέω… Ποιον θέλουν σπίτι; Κάποιον που μπορούν να νικήσουν ή κάποιον που δεν μπορούν να νικήσουν; Γιατί ήρθε ο κακός ο λύκος τώρα και σφυράει από την πόρτα».

Πράγματι, οι περισσότεροι στον εξώστη έμοιαζαν παγωμένοι ενώ η Μαρία Ματσούκαρου φώναζε συνθήματα υπέρ της Μαρίας Λαζαρίδου. «Deja vu! Επιστροφές, MasterChef 5, πάρτε ξανά τα ίδια, αντίπαλος με την Μαρία που την είχα καρφώσει με το μαχαίρι» πρόδωσε, ακόμα, η Μαρίνα Ντεμολλάι εν όψει της αναμέτρησης για μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Ντεμολλάι στην επιστροφή της.