Οι Μαχητές φαίνεται πως «τρίβουν» την κοιλιά τους από ικανοποίηση για την ήττα της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/4) στο Survivor All Star, η οποία φάνηκε πως από μία ψηφοφορία έγινε άνω κάτω. Ο Στάθης Σχίζας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν μπορούν να δεχτούν ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και θεωρούν πως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είναι στον τάκο «για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος. Γκόμενα έρχεται, γκόμενα φεύγει. Είναι δυνατόν;», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα τα όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης για τις συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Νωρίτερα και πριν από τον αγώνα, ο Μπάρτζης αποκάλυψε πώς οι δυο τους βρίσκονται σε τρυφερά τετ α τετ, με τους πρωταγωνιστές να του φωνάζουν «Ντροπή σου!».

«Κάθε βράδυ ο Μάριος… με την Ελευθερία, το ξέρουμε όλοι. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» επιτέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και προκάλεσε τους συμπαίκτες του να πουν αν λέει ψέματα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης του είπε πως «ναι» είναι ψεύτης, με τον Στάθη Σχίζα να ρίχνει τα… πυρά του στον παίκτη που στο πρώτο Survivor ήταν το κόκκινο πανί για τους τηλεθεατές. «Φοράει τη μάσκα του καλού παιδιού, είναι αυτό που βλέπαμε το 2017, απλά κρύβεται καλύτερα. Βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό» ανέφερε μεταξύ άλλων και τα λόγια του οδήγησαν αργότερα τον «Χάντα» στο να ξεσπάσει σε λυγμούς «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», με τον Σάκη Κατσούλη επίσης να αντιδράει με τον τρόπο που φέρθηκαν Μπάρτζης και Σχίζας: «Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Δεν μου ταιριάζει αυτό, ήρθα γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».

Τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη για το τι κάνουν Μάριος και Ελευθερία έφεραν εκτός εαυτού και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντικειμενικά τώρα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που δεν προσβάλλει την ομάδα σου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου που χ@μουρεύεται ο Μάριος με την Ελευθερία; Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη του Νίκου. Ελπίζω να μπει το μυαλό στο κεφάλι του, να μην επηρεάζεται όπως δύο χρόνια πριν και έχει ο Θεός. Θέλω να συνέλθει, να φάει ένα χαστούκι, ένα γερό χαστούκι και να γίνει ο Νίκος που αγάπησα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά από περίπου δύο μήνες κατάφεραν να αποκτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας – «Τρελάθηκαν» οι Μαχητές με τη νίκη τους

Οι Μαχητές από ότι φαίνεται πήρανε τα πάνω τους και εκμεταλλεύτηκαν την άσχημη ψυχολογία των κόκκινων μετά την τελευταία ψηφοφορία.

Ήδη από τα πρώτα run έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο από ποτέ το έπαθλο επικοινωνίας και το φαγητό από το οποίο συνοδευόταν και είχαν μεγάλη διαφορά στους πόντους.

Παρόλο που οι κόκκινοι κατάφεραν να μειώσουν τους πόντους στους τρεις, οι Μαχητές ήταν οι τελικοί νικητές.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν και έφαγαν και είχαν μια επαφή με τον έξω κόσμο μέσω μηνυμάτων που έλαβαν από τους χρήστες του Twitter.

Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο στην ομάδα του που τους οδήγησε στη νίκη.

Οι κόκκινοι από το πολύ ρύζι είχαν παραισθήσεις – Η Ευρυδίκη άφησε άναυδο τον Γιώργο Λιανό όταν του είπε πως είδε εξωγήινο

Με ένα περίεργο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι πεπεισμένη πως είδε εξωγήινο.

Το βράδυ και όσο βρίσκονταν στην καλύβα τους είδαν ένα περίεργο φως στον ουρανό να κινείται, με τους μισούς να θεωρούν πως είναι αεροπλάνο.

Αλλά η Ευρυδίκη επέμενε και χάρηκε μάλιστα πως είναι UFO, κάτι που δεν παρέλειψε να ενημερώσει και τον Γιώργο Λιανό.

Ο Κόρο πάλι είναι βέβαιος πως τους τα «έσκασε» το ρύζι και έχουν παραισθήσεις από την πείνα!