Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σπίτι των Μπουραντάδων δε σταματούν να αναστατώνουν την οικογένεια και ειδικά τον Χριστόφορο που έρχεται αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική αποκάλυψη που του κάνει η Βικτώρια, σχετικά με την Αμαλία. Ενώ η Πολυξένη βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της αγαπημένης της φίλης μετά την άσχημη εμπειρία που βίωσε, ο Αποστόλης παλεύει να διαψεύσει τη μαρτυρία της ώστε να φανεί άμεμπτος.

Σε αυτήν του την προσπάθεια χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα και εκβιάζει την αδύναμη Φρόσω που ξέρει ότι μπορεί να τη χειραγωγήσει. Η Μιράντα αναζητά παρηγοριά σε αγαπημένα της πρόσωπα μακριά απ’ την Αθήνα, όσο ο Ντίνος την ψάχνει παντού γεμάτος απόγνωση. 

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών»;

Ο Ντίνος συνεχίζει απεγνωσμένος να ψάχνει την Μιράντα. Η αναζήτηση του τον οδηγεί στον Παράδεισο, εκεί όμως θα δημιουργήσει για ακόμη φορά τρομερή δυσφορία στον Πάρη, σε σχέση με την στάση που έχει η Αμαλία, στην παρουσία του… Η Μιράντα απ’ την άλλη, ζει την εξιλέωσή της, 20 χρόνια μετά… Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα, μετά την συμπεριφορά που είχε απέναντι στην Πολυξένη. Θα μπορέσει να τους πείσει για την «αθωότητά» του ή θα πρέπει να αποδεχτεί, ότι τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί; Ο Πασχάλης συνειδητοποιώντας το τεράστιο λάθος που έχει κάνει, προσπαθεί να επανορθώσει. Θα τα καταφέρει ή οι απειλές της Λιζέτας, σε περίπτωση που την προδώσει, θα του αλλάξουν γνώμη;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: