Στο Τεστ Δημιουργικότητας του επεισοδίου της Δευτέρας (20/2) στο MasterChef, οι 21 παίκτες πήραν από ένα κοκτέιλ και βάσει της γεύσης του έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο που να το θυμίζει.

Το μοίρασμα των κοκτέιλ όφειλε να κάνει ο Ηλίας Καζιόλι, ο οποίος έδωσε ασυλία στον Σταύρο ύστερα από το προξενιό που του έταξε λέγοντάς του πως θα του γνωρίσει μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών.

Μία Πίνα Κολάντα δημιούργησε πολλές εντάσεις στο πλατό και ένα πιάτο με έμπνευση από το κοκτέιλ Bramble οδήγησε σε επικές ατάκες από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – «Το κοιτούσα και προσπαθούσα να θυμηθώ τους όρους του συμβολαίου μου» – σκορπώντας γέλια στους διαγωνιζόμενους.

Τα πράγματα από την άλλη δεν πήγαν καλά για τον Παύλο, ο οποίος βίωσε μια έντονη στιγμή μπροστά στους κριτές, αλλά και στους συμπαίκτες του.

Παρουσιάζοντας το πιάτο του στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο δεύτερος κριτής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, χαρακτηρίζοντας «κάκιστο» το αποτέλεσμα που παρουσίασε ο Παύλος.

«Είναι μία κακή μέρα, με ένα… θα το πω: με ένα κάκιστο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το φάει», είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Παύλος, σχολιάζοντας αργότερα στην κάμερα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις, κατέρρευσε βάζοντας τα κλάματα: «Ήταν κακό και μου έκανε εντύπωση γιατί βγήκε τόσο κακό. Δεν μπαίνουν οι ιδέες μου σε τάξη, δεν έχω ιδέες πια;» αναρωτήθηκε ο Παύλος.

Και ξέσπασε: «Είναι δεδομένο 100% ότι θα είμαι υποψήφιος, δεν το συζητάω. Ίσως κάποιος στο παιχνίδι πρέπει να είναι αυτός που θα κατεβαίνει κάτω και θα διώχνει. Ο terminator. Κουράστηκα λες, φτάνει, δηλαδή μη με γ@@@ς άλλο. Άσε με λίγο να ηρεμήσω και να πάρω δυνάμεις. Δεν έπρεπε να σερβιριστεί, ήταν κακό όλο, ήταν άσχημο», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Μότο Μότο: «Αυτά που λέει ο Γιάννης είναι σαχλαμάρες και γλοιώδη σχόλια»

Ένα Cheesecake Bloody Mary ετοίμασε ο Γιάννης και ενώπιον των κριτών είπε πως το επέλεξε γιατί το κοκτέιλ αυτό είναι ένα ποτό που αρέσει σε ωραίες και φλογερές γυναίκες.

«Θα έφτιαχνα αυτό το γλυκό σε μία ωραία παρουσία» είπε ο Γιάννης, με τους κριτές να γελάνε λέγοντας πως θα το δοκιμάσουν και εκείνοι σαν… φλογεροί κριτές.

Τα λόγια του Γιάννη ενόχλησαν κάποιους παίκτες.

«Αυτά που λέει ο Γιάννης είναι σαχλαμάρες και γλοιώδη σχόλια. Απορώ γιατί είναι ακόμα εδώ πέρα και δεν έχει φύγει. Άντε να φύγει!» είπε ο Νίκος Μότο Μότο, ενώ η Στέλλα με τη σειρά της είπε ότι τον δικαιολογεί γιατί είναι μόλις 25 ετών αλλά θα του μάθει να μην κάνει σεξιστικά σχόλια που δε χρειάζονται.

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δεν άφησαν στους κριτές θετικές εντυπώσεις και τα 20 πιάτα που δοκίμασαν από τους παίκτες. Αντιθέτως, κάποια ήταν «κάκιστα» όπως είπαν.

Νικήτας, Παύλος και Άρης είναι οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν στον ντάκο έχοντας τις χειρότερες προσπάθειες και στο αποψινό επεισόδιο θα παλέψουν σε δοκιμασία Αντιγραφής για τη θέση τους στον διαγωνισμό.