Με τη ψυχολογία στα τάρταρα, οι Μαχητές ετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ στο Survivor. Η διαμάχη που ξεκίνησε στο χθεσινό συμβούλιο ανάμεσα στον Τάκη και τη Ρία συνεχίζεται ενώ στον τσακωμό τους μπαίνουν και οι υπόλοιποι Μπλε όταν η ένταση ανάμεσά τους χτυπάει… κόκκινο.

Η ένταση μεταφέρεται στον αγώνα με τους Κόκκινους να παρακολουθούν τους αντιπάλους τους να έχουν διασπαστεί και θεωρούν πως τους περιμένει ένας εύκολος αγώνας. Ο αγώνας όμως είναι γεμάτος ανατροπές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα κερδίσει. Ασυλία και φαγητό περιμένουν τους παίκτες κι εκείνοι τα δίνουν όλα.

Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία

Θα επαναληφθεί το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν μόνο Μπλε στον τάκο ή θα μπει στην εξίσωση και ένα μέλος από την Κόκκινη ομάδα;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers την 3η ασυλία θα καταφέρουν να κερδίσουν οι παίκτες της Μπλε ομάδας ενώ οι Διάσημοι θα κληθούν απόψε να ψηφίσουν έναν από του συμπαίκτες τους.

Ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Κρίς Σταμούλης, Σώζον Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο, η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει. Το αποτέλεσμα είναι στενάχωρο για ένα μέλος της ενώ οι αντίπαλοι εκφράζουν την έκπληξη και τη συμπαράστασή τους.

Σύμφωνα με τα spoilers ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ψηφοφορία.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.