Η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, έκανε… επίσκεψη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ κατά τη χθεσινή μέρα (30/01). Ο Νίκος Μουτσινάς την υποδέχθηκε στο τηλεοπτικό του σπίτι και οι δυο τους μίλησαν για το reality επιβίωσης και αναφέρθηκαν και στην σχέση της παίκτριας με τον συμπαίκτη της, Μάριο Πρίαμο.

Το πρωί της Τρίτης (31/01), η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλε το σχετικό απόσπασμα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια τοποθέτηση αναφορικά με τον τρόπο που ο Νίκος Μουτσινάς κάνει συνεντεύξεις.

«Η Καρολίνα ήταν μία απ’ τα ίδια, τώρα γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση από τότε που πρωτοξεκίνησε, γιατί είμαι αυτός που τον πρότεινε στον αείμνηστο Κοντομηνά» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του. Όμως δεν έχω δει γενικά χειρότερες συνεντεύξεις, γιατί συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μία έδρα που δεν είναι συνέντευξη» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν το κράτησε, έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Δηλαδή ο Μουτσινάς ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μία κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμηση που σου ‘χω, κόψε τις συνεντεύξεις» είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Η απάντησή του Νίκου Μουτσινά στα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήρθε λίγη ώρα αργότερα μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

«Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα. Καταλαβαίνω τι εννοεί, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Το είδαμε σήμερα στη Φαίη, θα το δούμε και σε εσάς, αν έρθει. Εννοώ ότι κάθε εκπομπή κάνει το δικό της. Εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Τι σημαίνει “ουραγός”, θα μου πείτε; Τελευταίος; Τελευταίο δεν με έχουν πει. Αυτός που βρίσκεται στην οπισθοφυλακή, από πίσω! Το κρατάω, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ τον Αντρέα γιατί λέει και τα πολύ καλά».