Ο Γιάννης είναι ανάμεσα στους 24 παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. Ο νεαρός στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/1) και στο πρώτο Mystery Box της σεζόν μαγείρευε και μιλούσε για την θέση στην οποία ετοιμάζει το πιάτο του. Μόνο που την απάντηση που έλαβε από τον δημοσιογράφο την ώρα που έδινε την προσωπική του συνέντευξη δεν την περίμενε.

«Στις πίσω πίσω θέσεις έχω ταυτίσει ότι μπαίνουν τα λίγο bad boys κι εμένα μου αρέσει να είμαι bad boy με την καλή έννοια» είπε αρχικά ο Γιάννης. Στην συνέχεια από την παραγωγή τον ρώτησαν: «Στην θέση που κάθεσαι εσύ, ξέρεις ποιος καθόταν πέρυσι; Ο Μπόμπαινας».

Ο Γιάννης έμεινε στήλη άλατος κι είπε: «Τώρα μου κάνεις την καρδιά περιβόλι».

Η τσιγγουνομιζέρια… του Έλσον–Γιάννη και το «κόλλημα» με τους σεφ

Ο Έλσον–Γιάννης από τις audition κιόλας του MasterChef 2023 είχε ένα «κόλλημα» και έλεγε συνεχώς σεφ. Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα πειραχτήρια τους κριτές και άρχισαν να τον πειράζουν όταν πήγε το πιάτο του μπροστά τους για να το δοκιμάσουν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνέχισε να μετρά πόσες φορές έχει πει τη λέξη «σεφ» – έφτασες αισίως τις 125 του δήλωσε – με τον Σωτήρη Κοντιζά να του προτείνει να λέει στον «θείο Λεωνίδα»… «Σου άρεσε το πιάτο μου Λεωνίδα μου;».

Ο παίκτης βέβαια, δεν σταμάτησε να μιλά στον πληθυντικό και βέβαια να αναφέρει τη λέξη σεφ σε κάθε του πρόταση.

Όσο για το πιάτο του… οι τρεις κριτές του είπαν πως η πάπια ήταν πολύ νόστιμη, αλλά είχε μια τσιγγουνομιζέρια μιας και τα κομματάκια ήταν πολύ λίγα.

Το πρώτο τώρα Mystery Box στέφτηκε με παταγώδη αποτυχία. Νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος με βάση και τις φετινές αλλαγές που ανακοινώθηκαν από τους κριτές, έλαβε το έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενώ βγήκαν και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι θα διαγωνιστούν απόψε σε πιάτο αντιγραφής προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.