Ο Έλσον – Γιάννης με καταγωγή από την Αλβανία είναι «τέρας» πειθαρχίας και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό της οντισιόν του στο MasterChef της Τρίτης (24/1).

Όχι ένα, όχι δύο, ούτε τρία, αλλά 115 «μάλιστα σεφ» ξεστόμισε μπροστά στους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τα μετρά ένα – ένα.

Από τη Ρόδο ήρθε στο MasterChef για να κυνηγήσει το όνειρό του και να κατακτήσει μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star. Δήλωσε συμμετοχή με σκοπό να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές αλλά ειδικά τον Σωτήρη Κοντιζά τον οποίο θαυμάζει πολύ.

Τα χτένια του με σάλτσα καρμπονάρα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε Πάνο Ιωαννίδα και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που έμεινε άναυδος από τη μαγειρική του 25χρονου παίκτη. Ο καταξιωμένος σεφ και κριτής είπε στον παίκτη ότι το πιάτο του ήταν το πιο νόστιμο πιάτο που δοκίμασε σήμερα.

«Αυτό που δοκίμασα δεν είναι ένα νόστιμο πιάτο, είναι το πιο νόστιμο πιάτο που δοκίμασα σήμερα».

«Για εμένα είναι καραμπινάτη λευκή ποδιά ο Έλσον. Συμπυκνωμένη γεύση, τα αλάτια εκεί που πρέπει, πάρα πολύ καλή ιδέα! Με το σπαθί σου. Καλωσήρθες!» του είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και του έδωσε τη λευκή ποδιά.