Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Ντίνος παραδέχεται στη Μιράντα ότι δεν μπορεί να τη δει ερωτικά λόγω της Αμαλίας και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει.

Η Δάφνη εκβιάζει τον Άγη και χωρίς να το ξέρει αποκτά έναν σύμμαχο ενώ οι αρραβώνες του Άγη και της Γεωργίας τελειώνουν με άσχημο τρόπο. Ο Ντίνος ζητάει από τη Ντέπυ να φύγει από το σπίτι του και ο Πάρης από την Όλγα να πάνε στο σπίτι της Αμαλίας χωρίς τον Αποστολή. Ένας φίλος της Σύρμως από τα παλιά φτάνει στο ζαχαροπλαστείο κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με αγένεια.

Ο Μεμάς θα αναρωτηθεί για το λόγο και θα μάθει κάτι που πότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Ματούλας και παίρνει από αυτή μια πληροφορία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20:00 στον Alpha στον «Παράδεισο των κυριών»;

Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση. Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν κάνει το σωστό. Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας, είναι μάλλον η Βικτώρια, που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες. Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού, φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Θα καταφέρει η Μιράντα να συνέλθει από την απόρριψή του ή θα αφήσει το θυμό της, να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της… Την ίδια ώρα η Ντέπυ διεκδικεί τον «Παράδεισο».

Sneak preview του επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: