Στο πλατό του GNTM 5 της Τρίτης (6/12) υπήρχαν σχεδόν ισάριθμα θετικά και αρνητικά σχόλια από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και επικρατούσε κέφι και καλή διάθεση από τη μεριά τους. Όχι, όμως, και από εκείνη των μοντέλων.

Το concept της δοκιμασίας αποχώρησης θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes. Στο σετ βρισκόταν ένα ασανσέρ και τα μοντέλα καλούνταν, αφού το καλέσουν, να διαχειριστούν όποιο απρόσμενο prop έβρισκαν μέσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δύο κορίτσια είχαν επιστρέψει στo ριάλιτι μόδας, «παγώνοντας» το χαμόγελο των top 7 που συνέχιζαν στον διαγωνισμό, ενώ είχαν προηγηθεί «απειλές» κάποιων από τα μοντέλα – «Θα της κοπεί ο αέρας της Μυκόνου… Καλή προσγείωση» – προς τη Μικαέλα, η οποία μοίρασε τα μειονεκτήματα της δοκιμασίας.

Η Βικτώρια μεταμορφώθηκε σε σταρ στη λήψη της

Μια διαγωνιζόμενη ενθουσίασε τους Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβας με αυτό που έβλεπαν στην φωτογράφηση κάνοντας λόγο ίσως και για την καλύτερη στιγμή της παίκτριας μέσα στο GNTM 5.

Ο λόγος για τη Βικτώρια που μεταμορφώθηκε σε χολιγουντιανή σταρ με τη μαύρη maxi τουαλέτα της και μπήκε με ανεβασμένη διάθεση στο ασανσέρ. Έπιασε το μικρόφωνο που βρισκόταν μέσα στο ντους και άρχισε να ποζάρει με χάρη και με άνεση στον φωτογραφικό φακό.

Το μοντέλο έδωσε… αέρα στις πόζες της παίρνοντας μια πετσέτα στο χέρι και άρχισε να την κουνά με χάρη.

Από την πλευρά της και η ίδια η Βικτώρια δήλωσε πως ένιωσε πολύ καλά και πιστεύει πως τα πήγε… τέλεια.

Ο Γιώργος Καράβας το έριξε… στον χορό!

Μόλις τελείωσε η κριτική στη Βικτώρια, τα μοντέλα ξεκίνησαν να τραγουδούν το τραγούδι του Βαλάντη, «Ασανσέρ» και ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε από τη θέση του και ξεκίνησε να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Ο αγαπημένος κριτής ξεσήκωσε τα κορίτσια και με τις χορευτικές του φιγούρες ξετρέλανε τους υπόλοιπους κριτές και τα μοντέλα.

Αυτό το μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Η Μύρια και η Βικτώρια είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες στο πλατό του GNTM 5, αλλά οι κριτές αποφάσισαν να πάρει τη δουλειά η Βικτώρια.

Μετά τα αποθεωτικά σχόλια που άκουσε για τη λήψη της στο concept που θύμιζε χολιγουντιανές στιγμές των Golden Globes, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κέρδιζε.

«Ήσουν εκθαμβωτική» της είπαν οι κριτές.

Αυτή η αποχώρηση ήταν «σαν να μην έγινε»

Στο bottom three έφτασαν η Μάρα, η Ραφαέλα και η Αλεξία.

Όμως μετά από απόφαση των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM σε αυτό το κρίσιμο σημείο ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε επιστρέψει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα στον διαγωνισμό.