Στο νέο επεισόδιο του J2US η Ιλάειρα Ζήση ερμήνευσε το «Καλύτερα μαζί σου» του Στράτου Διονυσίου, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε ζεϊμπέκικο κατά τη διάρκεια του κομματιού.

Έτσι, αν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσπάθειας, ο νεαρός τραγουδιστής και παραγωγός δεν δίστασε να ρίξει… μια ζεϊμπεκιά στα πλαίσια της σκηνικής τους εμφάνισης χωρίς όμως να «μαζέψει» τα σκληρά σχόλια της Καίτης Γαρμπής, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου.

«Ήταν λάθος, παιδιά μου. Ήταν λάθος. Ήταν λάθος. Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, βρε Ιλάειρα, δεν μπορώ μετά να βάζεις τα κλάματα. Για αυτό και σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Δεν φταις εσύ, το τραγούδι ήταν πολύ άλλο για σένα. Δεν μπορείς να το πλησιάσεις από πουθενά» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής προς την διαγωνιζόμενη αγαπημένη του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση.