Στο προηγούμενο πλατό του GNTM, τη δουλειά πήρε η Κότυ, ακούγοντας διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Τα μοντέλα έκαναν στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/11) ένα μίνι συμβούλιο στο σαλόνι, για να συζητήσουν τη στρατηγική που πίστευαν ότι θα ακολουθήσει η Coty με τα disadvantage.

Τα new entries του GNTM 5 ανέφεραν ότι η 21χρονη θα τους βάλει στο στόχαστρο, ενώ πιθανή κάτοχος των disadvantage μπορεί να είναι και η Αλεξία, σύμφωνα με δηλώσεις της, καθώς έχει βρεθεί δύο φορές στο bottom two, οπότε ίσως εκμεταλλευτεί το γεγονός η συμπαίκτριά της.

«Γενικότερα είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να κάνω τρέλες. Μου αρέσει να το δίνω και στις δικές μου. Αν μπορούσα θα το έδινα και στις δικές μου, αλλά επειδή υπάρχουν συναισθήματα κι έχω δει ότι δεν περνάει πολύ αυτό και ότι κάποιες μπορεί να της πληγώσει, ίσως με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Αλλά, αν με ρωτάτε εγώ θέλω να τα κάνω όλα π@@@. Να δώσω σε όλες που δεν περιμένουν να τους δώσω, για να κάνω έναν χαμούλη όχι για να μαλώσουμε μεταξύ μας, αλλά γιατί έτσι είναι η τρέλα μου», αποκάλυψε η Coty για το πώς σκοπεύει να κινηθεί, όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα.

Το γράμμα τέλος προβλημάτισε έντονα τη Μύρια, η οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε το concept να μην έχει πασαρέλα «Δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Δεν ξέρω πώς θα πάει, είμαι αγχωμένη. Ελπίζω οι θεοί της μόδας να με βοηθήσουν».

«Η Αλεξία είναι όπου φυσά ο άνεμος»

Αντιπάθειες έχει προκαλέσει η Αλεξία στο GNTM για το γεγονός πως παρέμεινε στο διαγωνισμό ακόμα μία φορά. Η ίδια το βράδυ της τελευταίας αποχώρησης άλλαξε δωμάτιο και πήγε να κοιμηθεί με τις νεότερες παίκτριες. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, τάραξε την παρέα της, που έριξε τα βέλη της.

«Η Αλεξία είναι όπου φυσά ο άνεμος. Είναι μία στο μεγάλο δωμάτιο. Τσακώνεται με αυτές κι έρχεται σε εμάς. Δεν έχω ενέργεια να σπαταλήσω για την Αλεξία. Αν θέλει να μας μιλήσει, θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Θα μας πει δεν έχω κάτι, είχα sleepover. Μπούρδες που δεν θα τις πιστέψουμε εμείς. Συγγνώμη Αλεξία μου είμαστε πιο έξυπνες από εσένα» είπε η Γρηγοριάνα.

«Μου βγάζει μια διπροσωπία η Αλεξία. Γενικά δεν μου αρέσει ο άνθρωπος να μην έχει μια σταθερότητα. Σχολίαζε τις καινούριες στην αρχή και μας έλεγε κάποια πράγματα που κάνουν. Ξαφνικά είναι μαζί τους από το πρωί μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε η Μύρια.

Το μεγάλο αβαντάζ της Coty και τα «καρφιά» από την Ειρήνη

Η δοκιμασία θα «τάραζε» τα νερά του GNTM, αφού τα 12 μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν σε πλωτή πασαρέλα και εν συνεχεία να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Λίγο πριν το σετ, η Βίκυ Καγιά κάλεσε την Coty να έρθει μπροστά και να διαλέξει έναν από τους δύο φακέλους που κρατούσε στα χέρια της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο στάθηκε ιδιαίτερα τυχερό, αφού επέλεξε τον φάκελο που έγραφε ασυλία, οπότε δεν κινδυνεύει με αποχώρηση στο πλατό.

Η 21χρονη καλλονή, αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δεύτερου φακέλου που έδινε τη δυνατότητα σε μια διαγωνιζόμενη της επιλογής της να φωτογραφηθεί στον διπλάσιο χρόνο.

Αντίθετα η Ειρήνη που ήταν και το disadvantage της Coty, θα έπρεπε να βγάλει λήψη μέσα σε δύο λεπτά, ενώ οι υπόλοιπες σε τέσσερα. Με την κίνησή της αυτή ήθελε να πετάξει έξω από τον διαγωνισμό τη 18χρονη Κύπρια, η οποία όπως είπε είναι «εκτός mood».

Η Ειρήνη από την άλλη εμφανίστηκε σίγουρη για τον εαυτό της, καθώς αποδίδει καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Όσον αφορά τη συμπαίκτριά της όμως δήλωσε: «Η Coty αλλιώς είναι off camera και αλλιώς on. Σήμερα ήρθε με ένα τουπέ και μου είπε θα στο δώσω γιατί δεν κατάλαβες με ποιες έχεις να κάνεις. Για να έρθω εδώ σημαίνει ότι μια χαρά έχω καταλάβει και έχω αντίληψη δε νομίζω να θέλω να μου εξηγήσει».