Πρωτοπόρα στην κούρσα της τηλεθέασης παρέμεινε η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro» που προβάλλεται από το Mega.

Με ένα άρτιο, άκρως συγκινητικό τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/11) κατέκτησε για μία ακόμη εβδομάδα την κορυφή της τηλεθέασης καταγράφοντας 25,8% στο σύνολο του κοινού και 24,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Σε νεαρές γυναίκες το «Maestro» σημείωσε ποσοστό 40,5%. Υψηλή ήταν και η κάλυψη, που άγγιξε τους 1.772.445 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι κριτικές ήταν πάλι διθυραμβικές και τα σχόλια των χρηστών στα social media εγκωμιαστικά τόσο για τις ερμηνείες, όσο και για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σειράς.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έχει φτάσει τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Χθες το βράδυ, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.

Το τρίτο επεισόδιο του «Maestro» ανέβηκε στο megatv.com και το Μega Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, και ήδη έχει σημειώσει περισσότερες από 100.000 προβολές, σε λιγότερες από 10 ώρες.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του «Μaestro» Podcast έχουν ξεπεράσει, αθροιστικά, τις 800.000 ακροάσεις. Tο τρίτο επεισόδιο, με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast βρίσκεταιστην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts.