Η Φαίη Σκορδά έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό και τις φήμες ότι ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα.

«Η Δούκισσα μου αρέσει πάρα πολύ, ένα από τα αγαπημένα μου πρότζεκτ είναι το “dancing with the stars” και πραγματικά είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα τη Δούκισσα στην ομάδα μου -όχι στο πάνελ γιατί δεν ακούγεται ωραίο» σχολίασε η Φαίη Σκορδά όταν τη ρώτησαν για τη Δούκισσα Νομικού.

 Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Δούκισσα αποχώρησε από το Πρωινό εξαιτίας της συμπεριφοράς του Γιώργου Λιάγκα και η παρουσιάστρια είπε χαμογελώντας: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μία συνειδητή απόφαση. Περνάμε καλά στην εκπομπή, μου είχε λείψει. Όχι ότι δεν περνούσαμε καλά πριν, εννοώ ότι μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα αποδώσει. Δεν θα αποχωρήσει κανείς, θα έχουμε μόνο προσθήκες».

Τέλος, για το γεγονός ότι στην εκπομπή «Πρωινό μας» δεν παίζουν «σκληρά θέματα», όπως η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η παρουσιάστρια είπε: «Τα τελευταία χρόνια διαχειριστήκαμε δύσκολα θέματα αλλά πια δεν μου αρέσει η εξοικείωση που αποκτάμε εμείς του ψυχαγωγικού με αυτά».