Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, έρχεται και δεύτερη αποχώρηση αυτή τη φορά του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φύκαρη.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ευχαριστεί τον Γιώργο Λιάγκα και τονίζει ότι και με δική του προτροπή αποφάσισε να αρπάξει τη νέα επαγγελματική πρόταση που ήρθε στο δρόμο του.

Η ανάρτηση

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη ευκαιρίες να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, θαυμάζεις και μαθαίνεις απο αυτούς. Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με την ευχή, την συμπαράσταση και το “Μπράβο”. Μια νέα ευκαιρία λοιπόν μου δόθηκε και Γιώργο, σε ευχαριστώ για όλα. Σε ευχαριστώ που μου είπες να το κάνω και σε ευχαριστώ που έμαθα από εσένα ότι με σκληρή δουλειά, και επαγγελματισμό, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Είναι ευλογία να ανοίγω τα φτερά μου με το δικό σου “Πήγαινε, θα τα καταφέρεις!”.

Ευχαριστώ το Γιώργο Λιάγκα, τον Αντ1, το Πρω1νό, την Αγλαία Λάτσιου, τη Χρύσα Ζορκάδη, την Τέσσα Κορλέτη, τη Νατάσα Μαχαίρα, την Κατερίνα Παπαμερή, την Ελένη Βουλγαρίδου, την Αγγελική Μπιλίνη, την Αλεξία Κράχτη, όλους τους συνεργάτες του Πρω1νού, και φυσικά όλη αυτή την οικογένεια που ήμασταν δυο χρονια, “Ένα”. Σας ευχαριστώ».