Γεγονός είναι πια η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας του Star GNTM η οποία σημειώθηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/10). Την ίδια στιγμή οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη δοκιμασία και να ανέβουν σε κούνια που είχε στηθεί σε ύψος 40 μέτρων για να διαφημίσουν ένα άρωμα.

H Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας συναντήθηκαν με τα μοντέλα στην ταράτσα ενός κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας και εκεί είδαν τη Μαίρη Βιτινάρος να φορά ένα αέρινο φόρεμα και να κάνει κούνια στο κενό.

Ο νέος coach

Εκτός από την model instructor, Μαίρη Βιτινάρος, στο ριάλιτι μόδα του Star έκανε την εμφάνισή του και ένα ακόμη άτομο, ένας νέος coach. Πρόκειται για τον Χρήστο Μπίρμπα που θα βοηθήσει τα μοντέλα με τις δοκιμασίες.

Το ατύχημα της Αλεξίας

Λόγω του ότι η κούνια βρισκόνταν σε αρκετά μεγάλο ύψος τα κορίτσια είχαν αντιμέτωπα με την υψοφοβία.

Η Αλεξία αν και παραδέχτηκε πως φοβόταν αρκετά, αποφάσισε να δώσει το καλύτερο δυνατό για να έχει την καλύτερη λήψη αλλά οδηγήθηκε σε ένα «ατύχημα» καθώς εμφανίστηκε το στήθος της.

Οι κριτές σταμάτησαν για λίγο τη φωτογράφιση και της χαμογέλασαν, αλλά η Αλεξία συνέχισε ακάθεκτη. Τότε δε ο Τάσος Σοφωνίου αναφώνησε: «Έχουμε boom reveal».

«Ήμουν στην αρχή πολύ αγχωμένη με το φόβο για τα ύψη. Πίστευα ότι θα ήμουν πιο αγχωμένη και προσπάθησα να με ηρεμήσω. Αλλά νομίζω το βρήκα παρόλο που κέρασα λίγο στήθος. Όλα καλά» επεσήμανε στο τέλος της φωτογράφισης η Αλεξία.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας έκριναν το αποτέλεσμα με την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας να την κερδίζει η Αλεξία.

Αποχώρησε η Κατερίνα

Η πρώτη παίκτρια του φετινού GNTM που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας ήταν η Κατερίνα, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.