Το όνομα του Νίκου Μάνεση βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τη φάρσα που πήγε να του κάνει ο Άρης Καβατζίκης στον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πριν λίγες μέρες. Μια φάρσα που δεν πήγε… αναμενόμενα.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας την συγκεκριμένη είδηση ήταν φειδωλή.

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς. Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Το πρωί της Πέμπτης (06/10), η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να πει κάποια πράγματα μέσα από τη δική της εκπομπή. «Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Νίκο Μάνεση. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε καταλάβει τότε, αλλά προς τιμήν της δεν βγήκε να πει τίποτα αλλά τώρα παίρνει πίσω το αίμα της», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καλά κάνει και λέει την άποψή της. Ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί έδειξε επαγγελματισμό τότε δεν είχε βγει να πει κάτι. Δε μίλησε τότε, δεν κατηγόρησε κάποιον. Τώρα δείχνει να το ευχαριστιέται», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.