Ο Άρης Καβατζίκης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον «αέρα» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έχασε και η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν να πάρει τηλέφωνο τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Μάνεση και να του αποκαλύψει τι έβλεπε στην τηλεόραση το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Όμως το τηλεφώνημα δεν πήγε όπως θα περίμενε ο Άρης Καβατζίκης

Ο δημοσιογράφος σήκωσε το τηλέφωνό του και κάλεσε on air τον Νίκο Μάνεση και αφού τον ενημέρωσε ποιος είναι εκείνος του ξεκαθάρισε πως: «Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου».

Στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης του είπε πως βρίσκονται στον «αέρα» της εκπομπής Πάμε Δανάη και αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Νίκου Μάνεση ο οποίος όμως ευγενέστατα τόνισε ότι: «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω».

Ο Άρης Καβατζίκης δεν πρόλαβε να εξηγήσει για ποιο λόγο τον είχε καλέσει όμως οι τόνοι γρήγορα έπεσαν και το τηλεφώνημα έκλεισε με τον Άρη Καβατζίκη να ζητάει συγγνώμη και τον Νίκο Μάνεση να τους εύχεται να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.