O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (3/10) τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράστηκε στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Ποια είναι η άποψή της για τα πλούτη και πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της «ζάμπλουτης», στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος»;

«Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

Γιατί έχει αρνηθεί στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της «κακιάς»; Η δυναμική Μαριάννα εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να φλερτάρει με την πολιτική και αποκάλυψε αν σκέφτεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές.

«Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία τους να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ. Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει. Αυτό θέλω».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή μια φωτογραφία της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ρώτησε αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, με την ίδια να είναι κατηγορηματική απαντώντας: «Όχι αγάπη μου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις. «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά:

«Νομίζω πως ό,τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, αλλά τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δεν είναι από τους ηθοποιούς που θα ήθελε να βρίσκεται στο σανίδι μέχρι τα γεράματα.

«Οι ηθοποιοί συνήθως θέλουν να ζουν και να παίζουν, εγώ θα προτιμούσα να είμαι στο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ» είπε.

Πώς της φάνηκε η εμπειρία της στην τηλεπαρουσίαση;

«Στην εκπομπή “Η φωτογραφία της ζωής μου” ήθελα να σταματήσω τη συγκίνηση. Είχαν κόψει πολύ κλάμα, θα είχα εκτεθεί ανεπανόρθωτα».

Αναφέρθηκε ακόμη και στην οικογένειά της που τη στήριξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν είχαν σχέση με την ηθοποιία οι γονείς μου. Η μαμά έχει μία καλλιτεχνική σχέση αλλά αγαπούσαν τα παιδιά τους και ήταν αρωγοί στις επιθυμίες τους».