Σε λίγες μέρες, η εκπομπή «The 2Night Show» θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 για 7η χρονιά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σχολίασε την επιστροφή της late night εκπομπής. «Φέτος είναι η 7η χρονιά για το The 2Night Show. Το 7 είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, τα 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά. Έχει πολλά τα 7. Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου επαγγελματικά θα ήθελα να κλείσει με αυτήν την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Όσα χρόνια και αν μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτήν την εκπομπή» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τρίτης (13/09).

«Στη δική μας δουλειά δεν σκέφτεσαι πότε θα είναι το τέλος γιατί μπορεί να είναι πολύ σύντομα. Ξεκινάς και μπορεί του χρόνου να μην έχεις πρόταση και εκεί να τελειώσει όλη η ιστορία. 30 χρόνια κολλημένα ένσημα σε αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν είχα την άνεση με τη λογική ότι θα είναι κάτι σίγουρο. Γι’ αυτό και πάντα αγωνιζόμαστε και μηδενίζει το κοντέρ κάθε Σεπτέμβριο» σχολίασε στην συνέχεια ο παρουσιαστής.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχει σκληρύνει η κοινωνία άρα σκληραίνει και η τηλεόραση

Σε ότι αφορά την εικόνα που παρουσιάζουν οι πρωινές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη. Έχει σκληρύνει η κοινωνία άρα σκληραίνει και η τηλεόραση. Είμαι παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών και αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μας, να μαλακώνουμε τις ψυχές των ανθρώπων όταν κάθονται να δουν τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι αγάπη. Και να με πληγώσει το δικαιούται».

Η μάχη με τα κιλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσφατα μίλησε για το φάρμακο που έπαιρνε προκειμένου να χάσει κιλά και τα προβλήματα που του δημιούργησε.

Στην κάμερα του Πρωινού, ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου».