Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο Survivor. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, στο ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ διεξήχθη ο αγώνας ασυλίας με τις ατομικές… ασυλίες να πηγαίνουν περίπατο όπως εξήγησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Αν μη τι άλλο η διαμάχη της Σταυρούλας με την Ασημίνα που ήρθαν «μαλλί με μαλλί» έκλεψε την… παράσταση αρχικά.

Στο μεταξύ, η διαμόρφωση των νέων ομάδων μπορεί να έμοιαζε πως έκανε τους μπλε φαβορί, τουλάχιστον στη θεωρία, αλλά αυτό ανατράπηκε στην πράξη. Οι κόκκινοι σάρωσαν και πάλι αφήνοντας τη δεύτερη θέση για τους αντιπάλους τους, ενώ εκείνοι απαλλάχθηκαν από τη διαδικασία να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έπειτα, ήταν ώρα για το συμβούλιο και το Survivor εξελίσσεται στο σόου όπου οι μπλε παίζουν με τους κόκκινους και στο τέλος υποψήφιος είναι πάντοτε ο Σπύρος Μαρτίκας. Τα… επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως πλέον βρίσκεται στον τάκο για 10η φορά από την έναρξη της περιπέτειας στον Άγιο Δομίνικο.

Γενικότερα είναι μία άσχημη περίοδος για τους μπλε αφού εδώ και αρκετές ημέρες δεν μπορούν να δουν άσπρη μέρα αγωνιστικά κι ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους παίκτες για να μιλήσουν για όσα τους απασχολούν.

Μεταξύ άλλων ο Στάθης αναφέρθηκε στο πώς απομακρύνθηκε από τον Άρη επειδή τον «πούλησε» όταν εκείνος αρρώστησε. Ο ποδοσφαιριστής ακούγοντάς τον είπε ότι στενοχωρήθηκε από τα λόγια του. «Περίμενα να κάνουμε παρέα μετά την ένωση, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Είπε ότι ξενέρωσε μαζί μου με κάτι που έγινε σε ένα αγώνισμα. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια».

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Γιώργος Λιανός άνοιξε την κάλπη και άρχισε να ξετυλίγει τους παπύρους. Τις περισσότερες ψήφους τις πήρε ο Σπύρος και έτσι είναι για δέκατη φορά βγήκε προτεινόμενος.

«Άκρως δικαιολογημένη η επιλογή των παιδιών. Ήταν ένα αποτέλεσμα που περίμενα λόγω αγωνιστικής επίδοσης. Έχουμε άλλες δύο ασυλίες για να παλέψουμε ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε ο φαρμακοποιός και υπογράμμισε πως «αυτή τη φορά δεν θα στηρίξω εγώ κάποιον (σ.σ. για να παραμείνει στο παιχνίδι). Τώρα το αν θα με στηρίξει ο κόσμος, είναι επιλογή του».