Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άρης Σοϊλέδης, Απόστολος Ρουβάς και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι οι τέσσερις παίκτες του Survivor οι οποίοι έχουν βγει στον τάκο και είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού να αποφασίσει ποιος από αυτούς θα δει την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης.

Τα όσα συνέβησαν, και κυρίως τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο του νησιού το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/05), θα αποτελέσουν και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, θέμα συζήτησης και σχολιασμού για τους παίκτες.

«Ο Τάκης έκανε την ανατροπή, όπως την είχα κάνει κι εγώ όταν είχα κερδίσει την ατομική ασυλία και ψήφισε τον Άρη. Γι’ άλλη μια φορά όμως δεν τους βγήκε το σχέδιο και η στρατηγική τους» θα είναι το σχόλιο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ σχετικά με την απόφαση του Μισθοφόρου του Survivor ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, να βγάλει στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη κι όχι τον Σπύρο Μαρτίκα αν και το ήθελε πάρα πολύ.

Τα όσα του χρεώνουν όμως, περί στρατηγικής που ακολουθεί, δεν τα δέχεται ο Τάκης Καραγκούνιας. «Ποια στρατηγική; Εγώ εκτιμώ ότι με την αγάπη του κόσμου μπορώ να πάω πιο μπροστά» θα εξηγήσει ο Τάκης στην κάμερα του Survivor.

Κλάματα στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στο Survivor αφού οι παίκτες, όσο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο και τους αγαπημένους τους. Το βράδυ της Τρίτης (10/05), Κόκκινοι και Μπλε παίκτες θα ενημερωθούν από τον Γιώργο Λιανό πως θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και συγκεκριμένα θα έχουν την δυνατότητα, σε περίπτωση νίκης, μετά από 138 ημέρες να μιλήσουν με τηλεφωνική κλήση με τις οικογένειες τους.

Όπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Survivor στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας έβαλαν τα κλάματα και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την συγκίνησή τους. Γι’ άλλη μια φορά, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φορτισμένος και μετά το θάνατο του πατέρα του, σχολίασε πως «θα αφήσει τα κόκαλα του» στον στίβο μάχης, εννοώντας πως θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει τη νίκη και να επικοινωνήσουν όλοι με τους αγαπημένους τους στην Ελλάδα.

Ποια ομάδα θα νικήσει το έπαθλο επικοινωνίας

Ο Γιώργος Λιανός θα δώσει το σύνθημα και οι παίκτες του Survivor θα μπουν στον στίβο μάχης για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Όπως χαρακτηριστικά θα πει και ο παρουσιαστής, ο συγκεκριμένος στίβος μάχης θέλει πολλή δύναμη. Πώς θα εξελιχθεί όμως η δοκιμασία και ποια ομάδα θα νικήσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor το βράδυ της Τρίτης (10/05);

Κόκκινοι και Μπλε θα μονομαχήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, μια όμως ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Η ομάδα που κερδίζει σήμερα 10/5 τον αγώνα και το έπαθλο, σύμφωνα με τα spoilers, είναι η Μπλε.

Ποιος θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor

Από χθες το βράδυ, όπου οι τέσσερις παίκτες του Survivor βγήκαν στον τάκο και τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, τα spoilers για το ποιος αποχωρεί «φούντωσαν». Σύμφωνα λοιπόν, με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, στο αυριανό επεισόδιο (11/05) είναι ο Απόστολος Ρουβάς.