Στο Love it, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Σαμπρίνα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τα τραγούδια που έχει πει, αλλά και για την προσπάθεια που είχε κάνει το 2003 να πάει στην Eurovision.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια για τα τραγούδια που έχω πει. Όταν είσαι στο ξεκίνημά σου, υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να είναι κακοί μαζί σου. Υπάρχει αυτή η ιδέα ότι όποιος είναι όμορφος, είναι κι άφωνος. Είχα πάντα έναν κακό λόγο να ακούσω… Θυμάμαι ότι είχα κερδίσει το πρώτο βραβείο σε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό της Eurovision, όπου συναγωνίστηκα με τη Σελίν Ντιόν. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς με αυτό. Μπορεί να κέρδισα τότε επειδή στον διαγωνισμό δεν σε βλέπουν. Μπορεί αν με έβλεπαν τότε, να νόμιζαν ότι είμαι άφωνη, δεν ξέρω»

Δηλαδή σε ενοχλούσε πως ήσουν η Barbie στα μπουζούκια; «Στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου Barbie. Στο σπίτι καθόμουν κι έβαφα τοίχους και τέτοια. Δεν με ενοχλεί, όμως, και αυτό. Καθόλου. Κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη» δήλωσε η Σαμπρίνα.

Όσον αφορά στην προσπάθεια που είχε κάνει το 2003 να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, η τραγουδίστρια υπήρξε κατηγορηματική: «Είχα ακούσει ότι αδικήθηκα εκείνη την εποχή το 2003 με το “Κάμερα”, γιατί και ο στίχος του ήταν επίκαιρος. Θεωρώ ότι δεν αδικήθηκα εγώ, αλλά εσείς γιατί θα είχαμε πάρει πολύ καλή θέση» συνέχισε η Σαμπρίνα, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της που μένει στον Βόλο με τον μπαμπά του, για να τον καθοδηγήσει στο μπάσκετ και ο οποίος φέτος δίνει Πανελλήνιες.

Δήλωσε κατόπιν ότι δεν νιώθει καθόλου τύψεις, γιατί ήταν πολύ κοντά στον γιο της στο μεγάλωμά του και πως θα ήταν αχάριστη αν διαμαρτυρόταν, γιατί ενώ η ίδια δούλευε δύο φορές την εβδομάδα, άλλες μητέρες δουλεύουν όλη την εβδομάδα και στερούνται πολύ περισσότερο τα παιδιά τους.

Όσον αφορά στο ερώτημα για το τί πεθερά περιμένει να είναι, έχοντας και το άσχημο προηγούμενο με τη δική της πεθερά. «Θα είμαι καταπληκτική πεθερά. Σε ένα διαζύγιο, ξέρεις όταν αρχίζουν και μπλέκονται όλοι και χωρίς κακή διάθεση να έχουν, τα πράγματα μεταφέρονται αλλιώς από τον έναν στον άλλο και αυτό προκαλεί θέματα» τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν λέει «όχι» σε έναν άλλο γάμο, αν βρει κάποιον που να ταιριάζει πολύ.

Σχολιάζοντας την συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε ότι συμφωνεί με τη Σαμπρίνα ότι αδικήθηκε όταν θέλησε να εκπροσωπήσει με το «Κάμερα» την Ελλάδα στη Eurovision γιατί όπως εξήγησε το τραγούδι θα πήγαινε πολύ καλά στον διαγωνισμό γιατί ήταν μπροστά από την εποχή του στιχουργικά και ήταν ωραία η χορογραφία. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε για τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό που ανέφερε η Σαμπρίνα και τη νίκη της επί της Σελίν Ντιόν ότι ήταν κάτι που διοργάνωναν οι Eurofans, τότε που δεν υπήρχε επικοινωνία μέσω του διαδικτύου, των social media και του youtube. «Μαζευόντουσαν και έπιαναν τα αδικημένα τραγούδια, αυτά που θεωρούσαν ότι ήταν αδικημένα και ψήφιζαν ποιο θα ήταν το πρώτο βραβείο τους. Και εκεί μπορεί να κέρδισε η Σαμπρίνα με το “Κάμερα”τη Σελίν Ντιόν που είχε τραγουδήσει το “Ne partez pas sans moi” και είχε βγει πρώτη και μετά έκανε την καριεράρα και τραβάω τα μαλλιά μου και τις κοτσίδες που δεν έχω ταυτόχρονα, με αυτό που είπε η Σαμπρίνα» κατέληξε.