Γεμάτο ένταση αλλά και μεγάλα έπαθλα ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Απόψε, οι δυο ομάδες θα μεταφερθούν σε έναν υγρό στίβο μάχης για ένα ακόμα μεγάλο έπαθλο το οποίο θα τους ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το πάθος των παικτών θα εκτιναχθεί.  Πριν όμως από τον στίβο μάχης, τα αίματα θα ανάψουν στην παραλία και πρωταγωνιστές θα είναι οι Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Πώς φτάσαμε όμως στην ένταση ανάμεσα στους δυο συμπαίκτες;

Τι είδαμε χθες στο Survivor

Ο κακός χαμός έγινε ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Γιώργο Ταλάντσεβ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο make up stylist ζήτησε το λόγο από τον συμπαίκτη του καθώς θεωρούσε ότι τον σχολιάζουν πίσω από την πλάτη του.

«Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνει συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι» του απάντησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ενοχλημένος που αποκαλούν εκείνον και τα άτομα που κάνει παρέα «κλίκα» φάνηκε ο Άρης Σοϊλέδης όπως ανέφερε στην κάμερα του Survivor.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα. Όσον αφορά την παραμονή μου και της Σοφιάνας, ο κόσμος έδειξε πως του αρέσει αυτή η παρέα. Χθες ο Σπύρος Μαρτίκας με προσέγγισε για να κάνουμε μια κουβέντα. Δεν με είχε πιάσει καθόλου και μόλις παρέμεινα στο παιχνίδι, ήθελε να μιλήσει μαζί μου ξαφνικά. Θέλω να δω πως θα κινηθεί κι από το πρωί με ρωτά πως είμαι» είπε ο Άρης Σοϊλέδης για τα νέα δεδομένα στο Survivor.

«Οι κ…τούμπες πάνε κι έρχονται και θα δω πως θα το διαχειριστώ γιατί δεν είμαι άνθρωπος που έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους. Τις τελευταίες ημέρες ακούω κάποιους ψιθύρους και πηγαδάκια, που με έχουν εξοργίσει. Αυτοί οι άνθρωποι ενοχλούνται που έχουμε παρέα και το λένε κλίκα. Λες κι εγώ έχω ανάγκη κάποια κλίκα και δεν είμαι καλός αγωνιστικά. Εσείς που κατηγορείτε για κλίκα είστε μόνοι σας στο παιχνίδι. Μόνοι σας μπήκατε και μόνοι σας θα βγείτε» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor.

Τον ενθουσιασμό των παικτών του Survivor προκάλεσε στην συνέχεια ο Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς τους ανακοίνωσε πως οι δυο ομάδες θα αγωνιζόντουσαν για ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Και λίγο πριν οι παίκτες μπουν στον στίβο μάχης, ο Τούρκος παραγωγός «πείραξε» την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο Survivor.

A.I.: Ναυσικά πώς είσαι; Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για εσένα είναι ότι το αγόρι σου, ο Κώστας -ένα πολύ καλό παιδί όπως μου λένε στην Ελλάδα κι ελπίζω να είστε μαζί πολλά χρόνια και να είστε χαρούμενοι- τον ξέρω πριν από εσένα.

Ν.Π.: Αλήθεια; Πώς κι έτσι;

Α.Ι.: Αλήθεια δεν ξέρεις; Στο πρώτο Survivor…

Ν.Π.: Οκ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά δεν ήξερα ότι γνωρίζεστε προσωπικά.

A.I.: Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ν.Π.: Έχει καλό γούστο.

Α.Ι.: Δεν αμφιβάλω.

Το ταξίδι στο Μαϊάμι το κέρδισε η Κόκκινη Ομάδα.

Survivor – spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε – Αιχμές για στημένους αγώνες

Απόψε στις 21:00, στο Survivor ένας ακόμα καυγάς θα πυροδοτηθεί. «Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη την ένταση και εκείνη την έκρηξη του Άρη με τον Τάκη. Δεν μπορώ να τη ξεχάσω» θα πει ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του φανερά ενοχλημένος κάνοντας φανερό ότι θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Τάκη μου, εδώ είναι ένα παιχνίδι, που θέλει δυνατούς χαρακτήρες και χαρακτήρες με απόλυτη ψυχραιμία» θα πει στην συνέχεια ο φαρμακοποιός στην κάμερα του Survivor.

Η ένταση όμως, δεν θα αργήσει να ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο παίκτες. «Τη μια εβδομάδα είσαι εδώ, και την άλλη είσαι αλλού» θα τονίσει ο Τάκης Καραγκούνιας στον Σπύρο Μαρτίκα με εκείνον να αποκρίνεται πως: «Δεν είμαι πουθενά. Είμαι για την ομάδα την Μπλε και προσπαθώ να κρατώ ισορροπίες».

Ο Τάκης Καραγκούνιας θα αφήσει αιχμές για στημένες ασυλίες. «Έχει δείξει ότι πραγματικά φοβάται γιατί τις τελευταίες ημέρες έχω δει ότι προσπαθεί να αναστρέψει τα πάντα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πιθανόν στήνονται ασυλίες και το λέω με πλήρη γνώση αυτό. Να την πάρει η κόκκινη ομάδα δηλαδή για να μπορέσουν να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο» θα πει στην κάμερα του Survivor.

Οι παίκτες του Survivor θα ενημερωθούν στην συνέχεια από τον Ατζούν Ιλιτζαλί πως θα κοντραριστούν για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο το οποίο περιλαμβάνει μια λιμουζίνα, μια μεγάλη βίλα, μασέρ αλλά και ένα μεγάλο πάρτι.

Ποια ομάδα όμως κερδίζει απόψε στο Survivor; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η ομάδα που κερδίζει απόψε στο Survivor, θα είναι η Κόκκινη.