Μετά τον Βασίλη Καλαϊτζάκη και το πιάνο του που δίχασαν τους κριτές, για να πάρει ωστόσο στο τέλος ο διαγωνιζόμενος τέσσερα «ναι» και τον Antonio Garandi, γνωστό και ως ο «Έλληνας σχεδιαστής που γοήτευσε τον Gaultier», στις auditions του X Factor στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/4) εμφανίστηκε ο «ερωτεύσιμος» Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τους… μάγεψε όλους και κυρίως την Μαρίζα Ρίζου, αλλά και οι δίδυμες «Twin Queens» που δίχασαν τους κριτές και για τις οποίες λογομάχησαν Ρόκκος και Μάστορας.

Στη σκηνή σειρά είχε ν’ ανέβει η Μαρία Ρεντιφίδου, που καλλιτεχνικά χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο ReNtoFa, έχει τη μουσική συντροφιά σε δύσκολες και όμορφες στιγμές.

«Στην αρρώστια του πατέρα μου έπρεπε να φανώ δυνατή και να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου. Η μουσική και το γιουκαλίλι μου με έκαναν να σταθώ όρθια», ανέφερε για να περιγράψει τη σχέση της με τη μουσική.

Με τη διασκευή της στο «Baby One More Time» της Britney Spears, η ReNtoFa προβλημάτισε τους κριτές, που της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία ζητώντας της να πει ένα δικό της τραγούδι.

Για την ακρίβεια η Μαρίζα Ρίζου ρώτησε τη Μαρία Ρεντιφίδου αν γράφει δικά της τραγούδια κι εκείνη απαντώντας καταφατικά ερμήνευσε ένα από τα τραγούδια της και αυτό ήταν που κατάφερε να τη χαρίσει τέσσερα «ναι».

«Σοκ!», «Υπέροχο!» ακούγονται να λένε οι κριτές.

«Γιατί δεν είπες αυτό κατευθείαν να τελειώνουμε;», τη ρώτησε ενθουσιασμένος όταν το άκουσε ο Στέλιος Ρόκκος. Είπε μάλιστα ότι ζήλεψε το τραγούδι της διαγωνιζόμενης κι έτσι έδωσε το «ναι».

«Με έβαλες σε έναν κόσμο δικό σου, έχεις έναν κόσμο δικό σου που μου αρέσει», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Αν σου έλεγα όχι, έχουμε τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άλλη μια Μαρίζα Ρίζου που τη χρειαζόμαστε», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, συμπληρώνοντας: «Η δύναμή σου είναι τα τραγούδια σου, οι ιστορίες που τις λες τόσο γλυκά και ο τρόπος που αφήνεσαι μέσα σ’ αυτές. Μας συμπαρασύρεις στον κόσμο σου, αυτό θέλουμε στο “X Factor”».

Η Κριστιάννα Χατζοπούλου άφησε «άφωνους» τους κριτές με την ερμηνεία της

Η Κριστιάννα Χατζοπούλου ερμνήνευσε το τραγούδι «I see red» και άφησε άφωνους και τους τέσσερις κριτές με τη φωνή της.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη κατέπληξε τους κριτές με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Εντυπωσιασμένοι της έδωσαν τα τέσσερα πολυπόθητα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

«Εγώ άκουσα μία τραγουδιστριάρα, που ήξερε απόλυτα τι έκανε» δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.

Γατάκι που έγινε τίγρης, είπε ο Χρήστος Μάστορας. «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι πρέπει να βρεις ένα μέρος να μείνεις στην Αθήνα» συμπλήρωσε ο κριτής.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία όλο αυτό» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο Στέλιος Ρόκκος με τη σειρά του, εξέφρασε και εκείνος τον θαυμασμό του, ωστόσο δήλωσε πως επιθυμεί να τη δει «σε πιο σκληρά πράγματα» γιατί όπως είπε στη διαγωνιζόμενη έχει τσαμπουκά.